| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Pogotovo oni koji svako jutro kopaju po kontejnerima(žalasno ali istinito)... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 58 | 42.03% |
| Protiv | | 80 | 57.97% |
| Glasači: 138. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) |
| Starter | Re: Smrtna kazna Pogotovo oni koji svako jutro kopaju po kontejnerima(žalasno ali istinito) ![]()
__________________ http://branitelji.forumakers.com/portal.htm |
| | |
| | #262 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Nisam se odlučio niti za niti protiv, jednostavno ponekad mislim da bi za neke zločine (pedofili, silovatelji itd) trebalo imati i mogučnost smrtne kazne, a opet ponekad mislim da bi to bilo preblago, te da bi ih pod posebnim uvijetima trebalo držati zatvorene do kraja života (samo osnovno što je potrebno da ne umru- korica kruha i malo vode). |
| | |
| | #264 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Protiv sam smrtne kazne iz par razloga Prvo ona je konacna i u slucaju da se ispostavi na kraju da je netko nevin , nema mu spasa Druga stvar sa smrtnom kaznom se onaj tko je izvrsava spusta na razinu obicnog ubojice Treca stvar , mislim da je dozivotna samica ili zivot sa ljudima koji su isto zlocinci i veca kazna od smrti Zivit zivot a znat da nikad vise neces vidjet svjetlost dana mora da je masu zastrasujuce , gore od smrti mozda
__________________ live and let live |
| | |
| | #266 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna ja sam protiv smrtne kazne jer je cesto preblaga po meni + onaj tko je mora izvrsiti nije nista drugo doli hladnokrvni ubojica, a zasto prisiljavat ljude na to, s druge strane mozda bi se mogla otvoriti nova radna mjesta... (da unesemo malo veselja u tmurnu temu)
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #267 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 708
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna zatvor je gori od smrti.. al ne onaj zatvor u kojem je ki u hotelu, ffs.. jedna mračna ćelija od 4 kvadrata..bez kreveta..bez ičega...
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #268 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna ja sam za smrtnu kaznu,zato ako jedna osoba ima pravo odlučiti da će netko umrijeti onda nadležna osoba ima pravo odlučiti na smrtnu kaznu,baš ne kužim vaše stavove?...pa prije tri-četiri godine ubojica,ja mislim da se preziva mladić je ubio 4 osobe...za to je dobio kaznu od 40 godina,preblaga,što je grozno!!!!!pa znate li vi da taj ubojica četvero ljudi ima bolje uvjete u zatvoru nego čovjek koji krpa kraj s krajem,tip ima televizor u sobi...televizor,i udobni krevet te wc...i tri obroka na dan...zar je on to zaslužio? pa svojim stavovima protiv smrtne kazne vi se protivite Bogu i njegovim riječima... Bog je rekao : onaj tko oduzme život drugoj osobi treba se ubiti....
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 29-05-08 u 07:38. |
| | |
| | #269 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Osuđenici u zatvoru nemaju "televizor, udobni krevet" i slične pizdarije Nadalje, 40 godina u zatvoru NIJE preblaga kazna. I na kraju - zar bi se kazneno zakonodavstvu trebalo ravnat po onome što piše u Bibliji?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #270 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna evo jednog paradoksa... Citat:
![]() i daj pls pocni gledat malo dalje od biblije, a pogotovo starog zavjeta... jer dovoljno stvari se izdogadjalo kroz povjest da bi se moglo ustanoviti kako to doslovno tumacenje je lose...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 29-05-08 u 15:25. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:56.

(da unesemo malo veselja u tmurnu temu)