Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Pogotovo oni koji svako jutro kopaju po kontejnerima(žalasno ali istinito)...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 58 42.03%
Protiv 80 57.97%
Glasači: 138. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 19:09   #261 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-01-08
Godina: 37
Poruka: 63
sterop se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sterop Pošalji poruku preko Skype-a korisniku sterop
Re: Smrtna kazna

Pogotovo oni koji svako jutro kopaju po kontejnerima(žalasno ali istinito)
sterop je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:10   #262 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,009
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Nisam se odlučio niti za niti protiv, jednostavno ponekad mislim da bi za neke zločine (pedofili, silovatelji itd) trebalo imati i mogučnost smrtne kazne, a opet ponekad mislim da bi to bilo preblago, te da bi ih pod posebnim uvijetima trebalo držati zatvorene do kraja života (samo osnovno što je potrebno da ne umru- korica kruha i malo vode).
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 00:27   #263 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

ne opravdavam smrtnu kaznu ni u jednom slučaju,doživotni zatvor i to je to
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 09:52   #264 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 135
lime wire se izdvaja iz maselime wire se izdvaja iz mase

Protiv sam smrtne kazne iz par razloga
Prvo ona je konacna i u slucaju da se ispostavi na kraju da je netko nevin , nema mu spasa
Druga stvar sa smrtnom kaznom se onaj tko je izvrsava spusta na razinu obicnog ubojice
Treca stvar , mislim da je dozivotna samica ili zivot sa ljudima koji su isto zlocinci i veca kazna od smrti
Zivit zivot a znat da nikad vise neces vidjet svjetlost dana mora da je masu zastrasujuce , gore od smrti mozda
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 19:57   #265 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Citat:
Pravi autor: sterop Pogledaj Poruke
Ja sam za smrtnu kaznu pogotovo za pedofile i ako Država treba Đelata stojim im na usluzi bez protu usluge sa njihove strane..........
Ne... Pedofile treba kastrirat i u Vrapče!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 11:08   #266 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

ja sam protiv smrtne kazne jer je cesto preblaga po meni + onaj tko je mora izvrsiti nije nista drugo doli hladnokrvni ubojica, a zasto prisiljavat ljude na to,
s druge strane mozda bi se mogla otvoriti nova radna mjesta... (da unesemo malo veselja u tmurnu temu)

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 00:39   #267 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 708
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

zatvor je gori od smrti..
al ne onaj zatvor u kojem je ki u hotelu, ffs..

jedna mračna ćelija od 4 kvadrata..bez kreveta..bez ičega...
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 07:35   #268 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,629
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

ja sam za smrtnu kaznu,zato ako jedna osoba ima pravo odlučiti da će netko umrijeti onda nadležna osoba ima pravo odlučiti na smrtnu kaznu,baš ne kužim vaše stavove?...pa prije tri-četiri godine ubojica,ja mislim da se preziva mladić je ubio 4 osobe...za to je dobio kaznu od 40 godina,preblaga,što je grozno!!!!!pa znate li vi da taj ubojica četvero ljudi ima bolje uvjete u zatvoru nego čovjek koji krpa kraj s krajem,tip ima televizor u sobi...televizor,i udobni krevet te wc...i tri obroka na dan...zar je on to zaslužio?

pa svojim stavovima protiv smrtne kazne vi se protivite Bogu i njegovim riječima...
Bog je rekao : onaj tko oduzme život drugoj osobi treba se ubiti....

Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 29-05-08 u 07:38.
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 15:16   #269 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Osuđenici u zatvoru nemaju "televizor, udobni krevet" i slične pizdarije

Nadalje, 40 godina u zatvoru NIJE preblaga kazna.

I na kraju - zar bi se kazneno zakonodavstvu trebalo ravnat po onome što piše u Bibliji?
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 15:22   #270 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

evo jednog paradoksa...

Citat:
Bog je rekao : onaj tko oduzme život drugoj osobi treba se ubiti....
znaci svaki onaj tko donese/izvrsi smrtnu presudu treba se ubiti... ajde razmisli prije nego napises, da se ne izrazavam drugcije...

i daj pls pocni gledat malo dalje od biblije, a pogotovo starog zavjeta... jer dovoljno stvari se izdogadjalo kroz povjest da bi se moglo ustanoviti kako to doslovno tumacenje je lose...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 29-05-08 u 15:25.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114