| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; ja sam za doživotni zatvor uz rad... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #273 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Citat:
Citat:
,naime ja sam htio reći da je Bog rekao da osoba koja ubije nekoga se treba kazniti oduzimanjem života...citat iz biblije,izlazak 20-21: neka je kazna:život za život,oko za oko,zub za zub,ruku za ruku,noga za nogu,opeklina za opeklinu,raba za ranu,modrica za modricu..ja ovom citatom ne želim izreći svoju privrženost time,nego samo navodim ono što piše u bibliji
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions Zadnji Uredio ševa : 30-05-08 u 22:21. | ||
| | |
| | #276 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna zato sto covijek moze poklat 20 ljudi i otic u zatvor na 5 godina, vratit se i ubit jos kojega. Evo vam jedna istinita prica. /ako imate slabiji zeludac ne citajte ovo/ Francuz svojih 30 godina ubio mamu, tatu baku... cijelu obitelj. Dolazi na sudenje, ali prije sudenja si je cmar namazo sa maslacom. Dolazi pred sutkinju za vrijeme sudenja, zagura ruku u gace i polize maslac sa ruke. 20% ljudi je povracalo na sudenju. Cijela ova prica nebi bila tolko bolesna da on nije trebao dobit 70 godina zatvora, nije dobio ni godine, dobio je 9 mjeseci ljecenja na psihijatriji i pusten je. Upravo zbog ovakvih slucajeva se treba stavit smrtna kazna, i otkazat sve ostale varijante ljecenja kao u prici inzad. 1. zatvor 2. dozivotni zatvor 3. smrtna kazna. Amen ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #277 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna A ti očito nisi bila tamo gdje sam ja bio... kćeri... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #278 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna tata Damfisče ???mene ta smrtna kazna podsjeća na one arene i gladijatore, a ipak smo (barem malo) odmakli od toga, čini mi se... prema tome, protiv smrtne kazne sam, a i statistički nije dokazano da je smanjen broj zločina zbog smrtne kazne, nego lijepo motiku u ruke i udri... |
| | |
| | #279 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Ma ne postoji niti jedan jedini racionalan argument u prilog smrtnoj kazni. Ne postoji.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.

,naime ja sam htio reći da je Bog rekao da osoba koja ubije nekoga se treba kazniti oduzimanjem života...citat iz biblije,izlazak 20-21: neka je kazna:život za život,oko za oko,zub za zub,ruku za ruku,noga za nogu,opeklina za opeklinu,raba za ranu,modrica za modricu..

???