| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; uhapsit ce ga i u zatvor... a gdje ima smrtan kazna bit ce smrtna kazna.. negdje el.stolica negdje vjesanje..... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #283 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Smrtna kazna ![]() btw jucer je u Tuzli neki manijak 6 ljudi ubio i jedno ranio...sve mu je familija... u dvije kuce troje ubio, u drugoj jedno. pa u busu troje i vozaca ranio... i onda je ganjo svoju kcerku da je ubije...pa po kolima puco..drama... u psihijatrisjkoj ustanovi je smjesten...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #285 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna puno je gora situacija sa smrtnom kaznom u zemljama azije,gledao sam neki dokumentarac o smrtnoj kazni u tajvanu...zemlji koja se smatra da ima najstroži zakon u svijetu i gdje se čak manji prekršaj smatra najgorim zločinom...jedan englez je išao sa frendovima u tajvan na putovanje i tajvanska policija ga je uhvatila sa nekoliko grama kokaina...i upravo to ga je koštalo smrtne kazne,i to čak smrtne kazne streljanjem....UŽASNO,pokazana je soba u kojoj se odvijaju ti neljudski zločini koji graniče na najgorim tipom primitivizma...a ljudi koji to izvršavaju su obični egzekutori koji djeluju onako kako im sistem kaže....svijet je danas postao okrutno mjesto gdje ja mislim nikakva vrsta kazne neće spriječit nasilje,tako se bar danas čini ja sam već rekao da sam dijelom za smrtnu kaznu jer ako jedna osoba ima pravo ubiti i oduzeti nekome život zašto onda sistem nema pravo oduzeti toj osobi život,ja nisam da se smrtna kazna izvrši na osobi koja ubije jednu osobu,za to nisam ali ne mogu shvatiti da osoba koja ubije 4 ljudi dobije samo 40 godina zatvora...to je premalo..mi danas moramo znati da čin ubojstva je puno više od samog ubojstva...pa što mislite kako se samo osjećaju obitelji,kroz koje patnje i muke prolaze,to nisu posljedice koje traju samo mjesc dana pa se sve zaboravi.. tu veliki utjecaj ima i medij...eto prije nekih 2-3 mjeseca u oprah show je bila tema o čovjeku koji je ubio troje svoje male djece,nijedno nije bilo starije od 5 godina...koji ih je ubio hladnokrvno,zabadajući im nož više puta u tijelo i po leđima...I SAD PAZITE OVO,OPRAH JE PRIČALA S TIM ČOVJEKOM PREKO TELEVIZIJE IZA SEBE I POKUŠALA JE DOSLOVNO NAGOVORITI I POKUŠATI PRENJETI SVOJE MIŠLJENJE DA TREBA TOM ČOVJEKU OPROSTITI ZA TAJ ZLOČIN!!!!!koji ni u jednom trenutku nije izrazio kajanje zbog tog zločina...i osuđen je na doživotni zatvor,za mene preblaga kazna... e i da..neki zatvori u hr imaju televizor,ubojica pod prezimenom mladić upravo ima takvu sobu u lepoglavi(koji je ubio 4 ljudi iz samo njemu poznatih razloga),e i da...ima tri topla obroka na dan...koje danas nemaju neki hrvati koji krpaju kraj sa krajem...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #286 (permalink) | |||||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
Citat:
I zašto bi doživotni zatvor bio preblaga kazna? Bio si u zatvoru pa znaš? Citat:
Citat:
Briljantno.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |||||
| | |
| | #287 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna za mene je smrtna kazna opravdana ako se odvija na humaniji način..streljanje veliko NE...za to nisam,ali tamo je takva situacija,nažalost se ne može promijeniti....ako je već netko osuđen na smrtnu,ja mislim da je razlika da će umrijet od injekcije ili streljanja... dragi mi je da te boli kurac,nek te i dalje boli i sve za 5!
| | |
| | #288 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna smrtna kazna izvrsena na bilo koji nacin je neopravdana... sad to sto su injekcija i metak "najbezbolniji" je nesto drugo, al nikako ne opravdava smrtnu kaznu, nitko nema pravo lisiti nekoga zivota... ja san mozda nekad razmislja slicnije tebi, al s vrimenom ces shvatiti da nema opravdanja za smrt... stovise time sto netko mora izvrstiti tu presudu, a onda je i on ubio... tako da je to beskonacna petlja, ako ces tako promatrat, mislim da triba imat zatvore s drasticnim razlikama u strogoci i uvjetma i to primjenjivat... a najveci razlog za ne smrtnoj kazni je ono sto ti je damfisk napisa precesto nevini ljudi bivaju osudjeni, raspitaj se malo pa ces viditi kako stvari stoje...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #290 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna da,ali mi nemamo zatvore s drastičnim razlikama u strogoći i uvjetima.....jednostavno mi je neshvatljivo kako netko može 4-5 ljudi i završi u zatvoru,razmišljam po stoti put i ne vidim razloga zašto on zaslužuje živjeti a ima pravo ubijati i krojiti pravdu svojim rukama!
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:20.