| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Pitanje za ove koji jesu za smrtnu kaznu. Zašto?????????????? ja sma svoje objasnila Citat: Pravi ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 57 | 43.18% |
| Protiv | | 75 | 56.82% |
| Glasači: 132. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna ja sma svoje objasnila ![]() Citat:
Citat:
kao da ce nekoga odmah osuditi na smrt cim napravi zlocin,,. hijooo... sudjenja, natezanja, prodje godina.. a ti zivi s tim da ces krepat..
__________________ | ||
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna Čekaj, jesi li ti za smrtnu kaznu ili šta... ![]() Meni je nešto nepojmljivo nekoga ubit, zato se nemoj skrivat iza onoga "...ja sam za, al' neka neko drugi to napravi umjesto mene..." Ako ti smatraš da ti možeš oduzeti nekom serijskom ubojici život onda bi shvatio tvoj stav, ali ovako ne mogu.... ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Nisam za trenutnu smrtnu kaznu. Ja sam za težak fizički rat i mučenje koje nakon par mjeseci rezultira smrću. Prema pedofilima i silovateljima, ubojicama ne bih imala ni najmanje samilosti niti bih u obzir uzimala njihovo kajanje..Najozbiljnije
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Ja sam protiv smrtne kazne (jasno, jasno). Zašto? Radije sam za metodu da im se da krampa i na Velebitu neka cijeli život kopaju i rade teški fizički posao do kraja života. Pa nek osjete čari života ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Sumnjam da bi mi itko dozvolio da ja to napravim,,,,,,
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Ma ne....ja kad npr. čujem da je netko silovao djete....ja mislim da sam u stanju iživljavati se mjesecima na tom čovjeku..... P.S. Ali inače sam miroljubiva ![]()
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

kao da ce nekoga odmah osuditi na smrt cim napravi zlocin,,. hijooo... sudjenja, natezanja, prodje godina.. a ti zivi s tim da ces krepat..