| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; zato sto je smrtna kazna cesto prelako rjesenje i lakse ce proci + nitko nema pravo ikoga rjesavati zivota, jasnije sad?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #291 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna zato sto je smrtna kazna cesto prelako rjesenje i lakse ce proci + nitko nema pravo ikoga rjesavati zivota, jasnije sad?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #292 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna istina je da je smrtna kazna prelako rješenje,nekako dobijaš dojam da se te smrtne kazne odvijaju kao po traci,dođe,sjedneš ga na električnu,ubiješ i dovedeš drugoga...i tako u nedogled...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #293 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #295 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-07 Godina: 22
Poruka: 35
![]() | Re: Smrtna kazna Hm,recimo ja s frendom bas pricam i neznam ono cujem silovao i zaklao djevojku. ---- Hm sto da covjek za njega kaze struka kaze da je covjek lud i da on se brani s time da pati od neke bolesti i dobije lijecenje i nakon 5-10 godina izadje. ----- Moj sistem ide ovako za pedofile,silovatelje i ubojice te vozace ubojice smrta kazna i to vjesanje ako treba.. Nema tu pravde on je oduzeo neciji zivot e sada je tvoj zivot na redu...
__________________ Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA Hocu i ja da se malo smijem |
| | |
| | #296 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna bravo sad procitaj malo postove gori i razmisli, jer osim toga da ne mislis glavom nemam ti sto reci... ne mogu virovat koliko ljudi ne shvacaju neke stvari, ne triba uvest smrtnu kaznu nego malo reformirat sudstvo i kazne... ![]() razmisli o svemu tome.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #297 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Smrtna kazna, zašto ![]() Zato jer je naš sustav kazni preblag, previše preblag i skoro pa sam sigurna da onaj tko je silovao ili ubio jednom (osim slučajeva nužne obrane, na mah i sl.) će to napravit opet i u tome ga treba spriječiti ![]() E sad, s druge strane, od kud mi pravo uzet ljudski život ![]() Osim toga smrt je preblaga kazna, ja sam za kramp u ruke i razbijat kamenje ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #298 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Preblag? Četrdeset godina zatvora tebi je preblago? ![]() Jesi li ti ikad vidjela zatvor?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #299 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Jesam 40 godina dobiju rijetki (ajd malo češće u zadnje vrijeme), mislila sam na silovatelje i slično sa puno manjim kaznama ![]() Sorry, ali silovanje, ubojstvo........, ma vjerujem da bi i jedan dan za mene tamo bio smrt, ali puste ih za par godina i onda opet po starom (ne svi, naravno)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #300 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna pa nije problem u "preblagim" kaznama nego u činjenici da se ne odmjeravaju dovoljno oštre kazne, iako su predviđene
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo