| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: denserica Da, sta je cudno? jednostavno ne mogu imat trune osjecaja za takve 'ljude'..to nisu ljudi ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #311 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() upravo zato o kazni odlučuju nepristrani. država.
__________________ | |
| | |
| | #312 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Nisam rekla da bi ni u kojem slucaju ti(ili ja, svejedno) bili ti koji bi odlucivali o kazni. Govorim o tome kako bi se osjecao..Jel znas kako zive ti ljudi kojima su se dogodile takve strahote u blizoj okolini? Ne govorim o raznim sukobima, vec o ubojstvima iz cista mira, necije poremecene 'obijesti' i sl. Upropasteni su zivoti mnogima u tom slucaju.. Govorim to jer poznajem obitelj kojoj se dogodilo to(inace poznat tragican slucaj kod nas). I ti ljudi strepe hoce li taj manijak izici ponovno na ulicu. trebali bi strepiti i svi ostali. A upravo od nasih usta i nase place se otkida da bi se njih hranilo. Odvratno. U najboljem slucaju treba ih potrpat na neki zatvor na otoku kao u Kolumbiji gdje ce se medjusobno ubijati i pazit ce se samo da ne pobjegnu od tamo. |
| | |
| | #313 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
ali ja ti govorim da patnja ljudi nije razlog da država legalizira i institucionalizira ubojstvo u vidu smrtne kazne. Citat:
točno, država izdvaja lovu za njih i zato treba bolje urediti i organizirati rad u zatvorima. znam, recimo da u lepoglavi zatvorenici proizvode namještaj i tako odrade barem dio troška, a dobiju i neku siću od par stotina kuna.
__________________ | ||
| | |
| | #314 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Da, slazem se s tobom u vecini ovoga sto si rekao..Mozda smo otisli malo u krivom smjeru, prije svega sam htjela naglasiti pogresno uredjenje i organizaciju po tom pitanju od strane drzave.Kada bi postojala dobra organizacija to bi se mozda i dalo urediti- rad u korist drzave i usmjeriti te sve prijestupnike u nesto korisno ako nista drugo. Netko je rekao da je smrtna kazna odraz primitivizma zemlje - da, mi smo primitivna zemlja, i to jako i mislim da cemo jos dugo ostati nazalost. Jer se kod nas nekim logicnim putevima stvari ne znaju rjesavati. U redu kada bi se ta dozivotna kazna podnosila i organizirala kako spada, al kod nas je sve u rasulu. Samo sam htjela reci kako je tim ljudima/obiteljima zrtava koji znaju da i oni jednim dijelom (svojim radom!) hrane tog ubojicu svog djeteta ili vec nekog bliskog. A za smrtnu kaznu ostajem jer sam mizantrop. I trebalo bi maknuti sa svijeta sva ta cudovista, jer pitam se sto ce biti za 20 god?bojim se pomisliti hocu li moci pustiti svoje dijete samo u skolu..samo je problem organizacije te smrtne kazne. Ali uvjerena sam da bi, kada bi se u Hrvatskoj uvela smrtna kazna, bilo puno dobrovoljaca koji bi za neku lovu to izvrsavali. I to ti isto govori o bijednom stanju kod nas. ![]() |
| | |
| | #315 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna ali smo i katolička zemlja (barem na papiru). i u slučaju prijedloga uvođenja smrtne kazne očekivao bih prije svega crkvenu reakciju, ako bi kaptol htio biti vjerodostojan. ako ništa drugo, barem se (iz svjetovnih, ne duhovnih razloga) slažem s onom 'ne ubij.'
__________________ Zadnji Uredio ševa : 07-07-08 u 20:49. |
| | |
| | #316 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() ma to sad vuce neka druga pitanja u koja ne zelim ulaziti..i ja se slazem s tom 'ne ubij', zato sam toliko i ogorcena na takve dogadjaje..ali ne mogu reci da bi imala bilo kakvog suosjecanja da se takvog nekoga usmrti. to je poprimilo prevelike razmjere. uzas. a kada pas ugrize nekog, onda ga se vodi na uspavljivanje? mislim da i pas ima vecu kolicinu razuma od nekog takvog 'ljudskog' monstruma. | |
| | |
| | #319 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Protiv. Čemu zapravo smrtna kazna služi? Zastrašivanju? Igranju boga?
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #320 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Ne, nego da se likvidiraju monstrumi razni i da drzava ne trosi na njihovo uzdrzavanje u zatvoru te da jednog dana opet ne bi dosli u priliku naci novu zrtvu. Jer se u vecini slucajeva radi o poremecenim osobnostima. I ne slazem se da je to 'igranje boga', da je bog tako svemoguc on bi ih maknuo sa lica zemlje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.