| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Nikoga ja nisam vrijeđao, ćerce, samo sam ukazivao na pristunost sranja u nekim postovima. BTW - ovo &... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #361 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
U tom slucaju svakako imas krivi pristup, ili rijecnik mozda.. Ne razumijem kakav je to poriv ljudi da uvijek idu nekom govoriti 'da sere' ![]() mislim, sta ne mozes na drugi nacin izraziti neslaganje.. | |
| | |
| | #362 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna Po meni je iscekivanje izvršenja smrtne kazne puno veća kazna od bilo koje doživotne robije. Da li ce osuđeniku biti lijepo i ugodno tokom doživotne robije je upitno, dok kod ovog prvog slučaja nije.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #363 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna A sta recimo kad bi se ista u nedogled odlagala? Sta ako osudjenik i ne sluti da se mu se odlagati jos nekoliko puta, a on vishe puta misli da mu se primakao 'taj poslednji dan'??? Sta kad to surovo iscekivanje ne prezivljava samo jednom, vec vishe puta??? (ako je predvidjena, ali se zaista primenjuje samo u extremnim slucajevima, npr., gde nema definicije za siroke narodne mase sta je to extr. slucaj....)... Ha, vidis da ima surovije i od surovijeg! ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. Zadnji Uredio white devil : 09-07-08 u 12:50. |
| | |
| | #364 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna Citat:
Mislim da svjetski rekord iznosi šezdeset i nesto godina (no ne u ''civiliziranom svijetu'' to tamo bogu iza nogu negdje ). Zamisli sad kako se frajer osjeca. A ta patnja je bila opravdana koliko se sjecam jer je tip bio prakticki zivotinja.Neka se smrtna kazna ukine kad ljudi prestanu biti tako prokleto brutalno bolesni. Drugo i ne zaslužuju. Oko za oko, zub za zub (jos uvijek za sad).
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! | |
| | |
| | #366 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Ne govorim uvijek ljudima da seru, nego samo onima koji zaista i seru. Kao na primjer ovdje: Citat:
Čisto sranje. Kužiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #367 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Zato da se elimiraju društveno nekorisni elementi koji su poremečeni preko granice popravka. Tu mislim na recidivista Srđana Mlađana i onog pacjenta koji nedavno osuđen na 40 godina psihijatrijskog zatvora. Zašto bi društvo takve monstrume trebalo plaćati i uzdržavati 25, 30 ili 40 godina? I smrtnu primjenjivati samo za ekstremne slučajeve. Zadnji Uredio Vidolinho : 09-07-08 u 19:19. |
| | |
| | #368 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Inače, fizičko uklanjanje psihičkih bolesnika prakticirali su do sada (ako se ne varam) samo nacisti u Njemačkoj. Zgodan uzor, zar ne? A to bi bili koji? Samo oni koji ubiju? Zar postoji ekstremnije djelo od ubojstva? I šta onda kada se netko osudi za ubojstvo, a kasnije se ispostavi da nije kriv? Šta ćemo onda? Od-smaknut ga?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #370 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
Ako onaj bolesnik iz Pule je kriv (a je), i dokazana mu je krivnja (i je) - ako je bolestan i to na takav način da je maligan element - tko od njega može imati ikakve koristi? Ovaj moj citat si opet obojao kako tebi paše, a ja to nisam napisao - psihičkih bolesnika ima benignih i malignih. Zašto bi netko tko nije opasan za okolinu (recimo da je malo depresivan - i to je psihička bolest) i tko nije počinio nikakav zločin bio smaknut? Prevencije radi? Mislim da ipak ne! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

). Zamisli sad kako se frajer osjeca. A ta patnja je bila opravdana koliko se sjecam jer je tip bio prakticki zivotinja.