Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; mislim da sam sve rekla...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 55 43.65%
Protiv 71 56.35%
Glasači: 126. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-11-07, 11:18   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Smrtna kazna

mislim da sam sve rekla
Star 15-11-07, 11:23   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Da, a ja mislim kada bi te se stavilo pred takav čin, da bi malo drukčije razmišljala...

Al' nema veze, ta to je samo moje mišljenje, ne mora značit da je točno.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 11:35   #33 (permalink)
Akademik Foruma

shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Da, a ja mislim kada bi te se stavilo pred takav čin, da bi malo drukčije razmišljala...

Al' nema veze, ta to je samo moje mišljenje, ne mora značit da je točno.
a cuj... isto tako niti ti ne mozes sa 100%-tnom sigurnoscu tvrditi da ne bi mogao ubiti covjeka..
Star 15-11-07, 11:38   #34 (permalink)
Akademik Foruma

kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto

Istina

Svašta se može desit u životu, ali ipak kad mi neko da dugme i kaže stisni ga i ovaj šta je pobio svoju obitelj ide u nebo, ne bi to napravija sigurno, to znam...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 11:42   #35 (permalink)
MrCina

Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

a da je situacija recimo ovakva ?

Citat:
ali ipak kad mi neko da dugme i kaže stisni ga i ovaj šta je pobio TVOJU obitelj ide u nebo
napominjem, ne zelim to nikome...samo me zanimalo kako bi postupio da se radi o nekom tebi bliskom

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 14:02   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Znam da je smrtna kazna odraz primitivnosti neke države. Znam da niko nema pravo oduzet tuđi život.

Moja idealna kazna za najgore zločince bio doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja, ali ne da sjedi i uživa nego da odradi tu kaznu teškim fizičkim radom. Da gradi, a ne da košta državu.
Kramp u ruke i nek rade autopute i tunele. Da nema ni jedne rupe na cesti.

Stvarnost je drukčija, pa do toga neće nikada doći iz puno razloga. Kod nas će se smjenjivat vlade i političari, takvi bi se onda ipak puštali pod izgovorom neke humanosti. (možda bi neki truli političar htio i njihov glas)

Zato sam ja za smrtnu kaznu.
Ne zato da se zločinac kazni, jer nema te kazne koja može popravit štetu koju je taj napravio.
Ne zato da zločinac plati, jer takav zločin nema cijenu.
Ne zato da pati, jer njegove patnje meni ne znače ništa.

Jednostavno zato da se takav gad makne sa ovoga svijeta, jer u nedostatku sigurne kazne doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja, taj ima mogućnost ponoviti zločin.

Naravno da nikad neće doć do toga, ali trebalo bi.

Za sve one koji misle da postoji nada u kajanje najgorih zločinaca i mogućnost da postanu pošteni ljudi ako im se pruži druga šansa, mislim da je poslije teškog zločina ne zaslužuju.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 14:33   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
a da je situacija recimo ovakva ?

napominjem, ne zelim to nikome...samo me zanimalo kako bi postupio da se radi o nekom tebi bliskom
Skroz drugačije...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 14:58   #38 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ja sam za smrtnu kaznu.

Zašto?

Zato što recimo po meni jedan pedeofil nema pravo na život. Osoba koja "može guziti tu djevojčicu jer je za to platila" ili osoba koja je zaključila da je bolje da "njoj (kćerkici od 12 godina, mislim) da 20 kuna da mu popuši (odnosno natjera ju) nego kurvama" nije zaslužila živjeti. I nije zaslužila drugu šansu. Jer po meni taj pedofil napravio je goru stvar od ubojstva, on joj je uništio život! Pa zamislite kakve su to traume!! I da taj čovjek zaslužuje drugu priliku? Za šta? Da ponovi zločin? Možda je moje mišljenje nisko, u razini hladnokrvnog ubojice, ali ti ljudi su psihički bolesni i teško da će se popraviti, a u našoj državi izaći će iz zatvora za 10 godina i šetati slobodni, a ja ne želim da moje dijete šeta okruženo takvim ljudima. I samo da ovako kažem, da se recimo moj otac nađe u ulozi pedofila stajala bi iza svojih stavova i dalje, toliko bi se posramila da bi prezime promjenila i odselila se iz države daleko, daleko.
I to bi im smrtnu kaznu odgađala iz dana u dan, jedno tri mjeseca tako, da svaki dan misle kako će sutra umrijeti.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 16:29   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

bravo mama ovo je za rep+,sasvim se slazem s tobom
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 19:18   #40 (permalink)
Akademik Foruma

evo danas citam u 24sata "ocu silovatelju 7 godina robije".. prisiljavao 12-godisnju kcer na oralni 2-3x tjedno i za to joj davao 20 kuna govoreci da je bolje da novac da njoj nego da ga spizdi na kurve... + sto je nju i njezine sestre vrijedjao i tukao...

mislim.. mozda sam ja nagla i eksplozivna osoba.. ali kad cujem takve stvari...
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111