| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 vi ste pod utjecajen novinara koji pišu neistine i poluistine. pročitate par članaka i čujete ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #422 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 25
![]() | Re: Smrtna kazna Nikako, ima ljudi koji su se na taj način spasili od odgovornosti a smrt doista ne predstavlja nikakvu kaznu, budući da ne vjerujem u pakao i te spike. Ukoliko slučajno nekoga ubiješ, smatram da bi trebao dobiti do 10 godina zatvora, više ne jer ti je savjest već dovoljna kazna. Ali ovim hladnokrvnim ubojicama savjest ne dela, nemaju je i zato smatram da na drugačiji način trebaju osjetiti na svojoj koži odgovornost za to što su uradili. Ja ne samo da bi ih stavio doživotno u zatvor, nego prisilio i na društveno korisni rad. A ako neće raditi, neće bome ni jesti.. |
| | |
| | #423 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
a sve o pravosuđu ni ne znam...zato ni ne idem u detalje jer nemam znanja da o njima govorim,ali opet kao pripadnik drušvene zajednice lako je shvatljivo da nam pravosuđe ne funkcionira...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #425 (permalink) | |
jesi vidio što robijaši na doživotnoj imaju u svojim ćelijama u americi....? gledao neku seriju,bila je u subotu na drugom,oko 8 h,osoba koja je ubila čovjeka u svojoj ćeliji ima udobni krevet,televizor,radio,ima tri obroka na dan,svaki dan ima pravo izaći na sat-do sat i pol iz ćelije-što misliš da li osobe koje su oduzele život(dale sebi prave da kroje sudbinu i živote drugih) imaju pravo na takve stvari?
| | |
| | #426 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna U civiliziranom svijetu (mada mi je to glupi izraz ) nema kažnjavanja prisilnim radom, jer to je ispod dostojanstva čovjeka, a to što je silovao nekoliko djece, ubio nekoliko ljudi, to nema veze, osuđen je za to i provest će određeno vrijeme u zatvoru uz tv i izležavanje. |
| | |
| | #427 (permalink) | |
| | |
| | #428 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna najjači su mi ovi koji pričaju o "luksuznim ćelijama u zatvorima", o TV-u, o foteljama... A jedini zatvor koji su vidjeli je na televiziji Čim mi netko kao argument koristi rečenicu "zatvor nije dovoljna kazna" jasno je da taj nema pojma o čemu priča... I čemu da ja sad ovdje tumačim da je svrha kaznene sankcije i retorzivna ali i preventivna, čemu da ja sad ovdje govorim o nužnosti da se pokuša resocijalizacija i rehabilitacija, čemu da ja sad ovdje pričam o temeljnim ljudskim pravima koja pripadaju svima, čemu da ja sad iznosim statistike koje pokazuju da u niti jednoj zemlji koja ima smrtnu kaznu nema smanjenja kriminaliteta... Ma nema smisla. Zaista nema smisla. Vi ste gledali film o Hanibalu Lecteru, vi pričate o "kuhanju ljudskih udova" i to je to. Svašta.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

luđak