Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 vi ste pod utjecajen novinara koji pišu neistine i poluistine. pročitate par članaka i čujete ...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 60 42.55%
Protiv 81 57.45%
Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-07-08, 09:31   #421 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,377
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru
Re: Smrtna kazna

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
vi ste pod utjecajen novinara koji pišu neistine i poluistine.
pročitate par članaka i čujete par vijesti (a koje nemaju veze sa istinon) i mislite da znate sve o pravosuđu.
ne mislim da znam sve, nit to tvrdim. sudovi su loše organizirani, i ima loših sudaca. to znam.
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 09:42   #422 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 25
Adrian Lanova se izdvaja iz mase

Nikako, ima ljudi koji su se na taj način spasili od odgovornosti a smrt doista ne predstavlja nikakvu kaznu, budući da ne vjerujem u pakao i te spike. Ukoliko slučajno nekoga ubiješ, smatram da bi trebao dobiti do 10 godina zatvora, više ne jer ti je savjest već dovoljna kazna. Ali ovim hladnokrvnim ubojicama savjest ne dela, nemaju je i zato smatram da na drugačiji način trebaju osjetiti na svojoj koži odgovornost za to što su uradili. Ja ne samo da bi ih stavio doživotno u zatvor, nego prisilio i na društveno korisni rad. A ako neće raditi, neće bome ni jesti..
Adrian Lanova je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 19:03   #423 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,854
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
vi ste pod utjecajen novinara koji pišu neistine i poluistine.
pročitate par članaka i čujete par vijesti (a koje nemaju veze sa istinon) i mislite da znate sve o pravosuđu.
pa čitam ja novine ali mislim da nisam pod utjecajem novinara...sve ovo što pišem je iznošenje mojeg mišljenja koje je neovisno o novinarima i o onome što oni pišu ili kažu...

a sve o pravosuđu ni ne znam...zato ni ne idem u detalje jer nemam znanja da o njima govorim,ali opet kao pripadnik drušvene zajednice lako je shvatljivo da nam pravosuđe ne funkcionira...
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 15:26   #424 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

ja sam Katolik i protiv sam smrtne kazne
dzato bi uveo doživotnu robiju uz prisilan rad
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 15:36   #425 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
ja sam Katolik i protiv sam smrtne kazne
dzato bi uveo doživotnu robiju uz prisilan rad
neće ti nitko provesti prisilan rad...teško da to gdje ima.možda neke države trećeg svijeta?

jesi vidio što robijaši na doživotnoj imaju u svojim ćelijama u americi....?
gledao neku seriju,bila je u subotu na drugom,oko 8 h,osoba koja je ubila čovjeka u svojoj ćeliji ima udobni krevet,televizor,radio,ima tri obroka na dan,svaki dan ima pravo izaći na sat-do sat i pol iz ćelije-što misliš da li osobe koje su oduzele život(dale sebi prave da kroje sudbinu i živote drugih) imaju pravo na takve stvari?
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 15:46   #426 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

U civiliziranom svijetu (mada mi je to glupi izraz ) nema kažnjavanja prisilnim radom, jer to je ispod dostojanstva čovjeka, a to što je silovao nekoliko djece, ubio nekoliko ljudi, to nema veze, osuđen je za to i provest će određeno vrijeme u zatvoru uz tv i izležavanje.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 15:53   #427 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
U civiliziranom svijetu (mada mi je to glupi izraz ) nema kažnjavanja prisilnim radom, jer to je ispod dostojanstva čovjeka, a to što je silovao nekoliko djece, ubio nekoliko ljudi, to nema veze, osuđen je za to i provest će određeno vrijeme u zatvoru uz tv i izležavanje.
uz tv,radio i izležavanje,to mi nekako baš i ne zvuči kao zaslužena kazna za osobi koji je ubio 2-3 ljudi!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 17:07   #428 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

najjači su mi ovi koji pričaju o "luksuznim ćelijama u zatvorima", o TV-u, o foteljama...

A jedini zatvor koji su vidjeli je na televiziji

Čim mi netko kao argument koristi rečenicu "zatvor nije dovoljna kazna" jasno je da taj nema pojma o čemu priča...

I čemu da ja sad ovdje tumačim da je svrha kaznene sankcije i retorzivna ali i preventivna, čemu da ja sad ovdje govorim o nužnosti da se pokuša resocijalizacija i rehabilitacija, čemu da ja sad ovdje pričam o temeljnim ljudskim pravima koja pripadaju svima, čemu da ja sad iznosim statistike koje pokazuju da u niti jednoj zemlji koja ima smrtnu kaznu nema smanjenja kriminaliteta...

Ma nema smisla. Zaista nema smisla.

Vi ste gledali film o Hanibalu Lecteru, vi pričate o "kuhanju ljudskih udova" i to je to.

Svašta.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 17:36   #429 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja sam Katolik pa predlažem razapinjanje na križ.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 17:40   #430 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

luđak
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114