| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk najjači su mi ovi koji pričaju o "luksuznim ćelijama u zatvorima", o TV-u, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #431 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
da,jedini zatvor koji sam vidio je bio na televiziji o potrudit ću se da tako i ostane...ovo gdje sam rekao o ćelijama koje imaju tv,radio nisam mislio da sad svi zatvorenici imaju takve uvjete....kao što sam napisao to sam vidio na televiziji,bila je neka serija o zatvorima pa sam to napisao kao primjer jer me zanimima vaše mišljenje o ćelijama koje to imaju,a u kojim borave zatvorenici sa doživotnom robijom koju su dobili zbog ubojstva... za temeljna prava se slažem,i ne mislim da se osobama koje borave u zatvoru trebaju uskratiti osnovna životna prava!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #432 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna Nisam za ako se radi o nevinim ljudima, ali ako je netko počinio nešto okrutno... zašto ne? nije zaslužio bolje. npr. za pedofiliju pod broj 1. i za ubojstvo bila sam toliko šokirana, ljuta, žalosna, razočarana, izgubila svu nadu, volju, zabrinuta, ne znam to riječima opisati kako sam se osjećala nakon što je taylor slomio nogu ediju da sam ga htjela objesit, strijeljat raditi mu sve da ga mučim. sada bih najvjerovatnije postupila malo tolerantnije kad sam se urazumila i shvatila da nije baš tako strašno...
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #433 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
Želim naglasiti, jer tebi se mora sve naglašavati gospodine sveznajući, da sam u tim ustanovama boravio službeno, a ne stoga što sam bio lišen slobode. JOš malo i od tebe čovijek neće smijeti ništa napisati a da ga ti ne poklopiš sa svojim nadutim, sveznajućim i kvazi nadmoćnim znanjem. Shvati da i mi koji smo laici u "tvom" domenu imamo "temeljno ljudsko pravo" izreći svoje mišljenje a da isto nije "naučno" dokazano i "zakonom" potkrepljeno. | |
| | |
| | #434 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Smrtna kazna Citat:
Najbolje bi bilo da nam Dado dodjeli odvjetnike po službenoj dužnosti,a nama bi najradje dao pravo da se branimo šutnjom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #435 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna OK, kao prvo: smiri hormone Kao drugo.. Citat:
Zatvorska bolnica u ZG (da li je to Svetošimunska - valjda jest, nije da postoje dvije) - bio Turopolje - bio Lipovica - nisam ženski zatvor u Požegi - nisam ali sam bio u nekim drugim mjestima, uključujući i Lepoglavu eto, samo tako, FYICitat:
I na koncu, moje replike nisu bile upućene tebi, pa mi nije jasno šta se koji penis žestiš? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #436 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Iz razloga što nisi replicirao određenoj osobi, a spominjao si uvijete u zatvorima ( luksuzne ćelije, tv, fotelje ) a i ja sam nešto slično pisao mislio sam da se odnosi na mene, ali i bez toga mislim da ti nisam napisao ništa što te ne ide. I ne žestim se niti s penisom niti bez njega! ![]() |
| | |
| | #437 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna To je bilo upućeno onim vrhunskim intelektualcima koji nužnost smrtne kazne opravdavaju "luskuznim uvjetima u zatvorima" E sad, ako si se ti tu pronašao prozvan.... a šta da ti kažem...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #439 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Pa šta onda citiraš moje postove, majke ti mile?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.

Najbolje bi bilo da nam Dado dodjeli odvjetnike po službenoj dužnosti,
eto, samo tako, FYI