| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; E, i?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #442 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Prvo moje se majke ostavi na miru, jer nije više na ovom svijetu, a drugo već sam ti objasnio da sam mislio da se između ostalog to odnosi i na mene jer nisi naveo kome točno repliciraš, a isto tako sam ti rekao da bez obzira na sve, ono što sam napisao te i ide. Mislim da smo sve rekli i da nema potrebe da dalje raspravljamo kao dve babe. |
| | |
| | #443 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Inače, ako mene nešto "ide", onda bogami ide i tebe... Pa sad, ako te to veseli, ti piskaraj... šta drugo da ti kažem ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #445 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Nitko tebi nije majku spominjao... ovo "majke ti mile" je uzrečica koju koristim u svakojakim kontekstima... A da ti držiš hormone pod kontrolom, onda ti takva uzrečica ne bi smetala Uostalom, ako smatraš da sam te uvrijedio, izvoli me prijavit moderatoru... već postoji čitav niz nadležnh osoba koje će mi s guštom opalit bann Dakle, čini kako ti je volja...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #447 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna Citat: hoću ja tamooo (na tjedan dana)
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #448 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Smrtna kazna Laptop si moraš sama kupiti, na žalost nije u osnovnoj ponudi. U taj zatvor su trebali prejestiti Blaškića, ali je srećom oslobođen prije otvorenja.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #449 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 348
![]() ![]() | Re: Smrtna kazna I zatvorenici su ljudska bića, nisu pasi. Jednom kad to shavtite biće vam lakše. Zapravo bi bilo lijepo da je svaki zatvor u Hrv. sličan kao ovaj na slikama što je Maslow postao. Dobro, možda je to ipak malo dobar tretman za neku ubojicu... Ali zamislite nekog npr. pljačkaša, kako vam ga nije žao? Meni ga je žao što se našao u toj situaciji u kojoj nije mogao raditi ništa drugo nego pljačkati da bi preživio, i sada kad je već lišen slobode, zašto nebi imao kauč i topli tuš? |
| | |
| | #450 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna meni je zbilja zao ubojice/silovatelja.. zasto ne bi imao kauc i topli tus kad je vec lisen slobode?! ZBLJUV!!! njima treba samo hladni pod, skoljka i 1 obrok dnevno. zapravo.. ne treba im ni zivot..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.