| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: rommel~ I zatvorenici su ljudska bića, nisu pasi. Jednom kad to shavtite biće vam lakše. Zapravo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() osoba koja ubija,siluje ne smije imati pravo na takve luksuzne ćelije...pa tko je on da to zavrijedi,onda stvarno živimo u sjebanom svijetu ako bi ti ubojice i pedofile smjestila u takav zatvor...ja osobno nikad ne bi! meni nije žao ubojice ili pljačkaša,sam se je doveo u takvu situaciju i sam je izabrao način na koji će ga pokušati rješiti-->onaj najgori način...zločinom...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #452 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
Imaju dnevni unos kalorija koji je takav da se uredno tove u zatvorima. Još najbolje da se organiziraju kolektivni izleti recimo u "Piranhu", u "Pashu", "kod Bosanca" jer su ipak ljudska bića, a ljudska bića su socijalna. Pa neka malo prođuskaju, popiju koje pićence... | |
| | |
| | #453 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
Ajmo ovako... možda ćete ovako lakše shvatit: 1. temeljna ljudska prava - svak ih ima, stječu se samim rođenjem, i neotuđiva su. Među tim ljudskim pravima su pravo na život, fizički integritet, zaštitu od okrutne i neuobičajene kazne 2. smrtna kazna za ubojice = načelo taliona; po tom načelu lopove bi trebalo kažnjavat oduzimanjem imovine, a silovatelje bi trebalo kažnjavat silovanjem. Dakle, po tome bi pedera-silovatelja trebalo kaznit tako da ga netko pojebe u dupe. Obzirom da je riječ o pederu, to bi se njemu svidjelo. Dakle, to i nije baš neka kazna 3. Svi oni koji misle da je u zatvoru "uživanje i relaksacija" - varaju se. Nije tako. 4. Osuđenike se NE MOŽE ubijat zato što "nisu korisni". Naime, ni moja 98-godišnja baka više nije osobito korisna za društvo, pa ipak ne bi bio red da je netko usmrti. 5. opet, po tisuću i sedmi put - smrtna kazna je NEPOPRAVLJIVA. Ako je netko nepravedno osuđen, ne može ga se od-smaknut.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #455 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 348
![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
ej, tako nećemo razgovarati! ![]() Citat:
zadnje upozorenje.. ševa Zadnji Uredio ševa : 16-07-08 u 14:23. | |||
| | |
| | #456 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna Rommel, ja apsolutno nemam pojma šta si ti svojim postom htio reći i/ili dokazati. Citat:
Po ovome šta si napisao i kakvi su ti komentari, zaključujem da si pogledao nekakvu emisiju o najstrožim zatvorima u Americi, na Discovery Chanelu i sada tu prosipaš quasi mudrosti. Zašto da razmislim o životu u divljini? Kakve veze ima život u divljini sa životom u zatvoru? Citat:
damfisk, zašto si opet počeo o smrtnoj kazni i citirao moj tekst koji sa smrtnom kaznom i nema previše veze? Već sam ti prije rekao da znam kako je i šta je u pravu, ali da je odstrel nepopravljivih samo moje zapažanje i moje mišljenje. | ||
| | |
| | #459 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
oni nisu zaslužili ništa, a kamoli takav tretman ko caru. ljudi na cesti žive i jedva preživljavaju glad, a oni tako lijepo sve imaju. kako mogu naučiti lekciju? to nije kazna!!!
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.