| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Ševa, ispričavam se zbog ikakvih nevolja koje sam nanio. Citat: Pravi autor: Vidolinho Rommel, ja apsolutno nemam pojma šta si ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 59 | 42.14% |
| Protiv | | 81 | 57.86% |
| Glasači: 140. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #461 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Ševa, ispričavam se zbog ikakvih nevolja koje sam nanio. Citat:
Citat:
Citat:
Nema nikakve veze. Ne želim vrijeđati, ali netko sa ovakvim stvavima kao što ih ti imaš će se jako teško uklopiti u civilizirano društvo, stoga moj prijedlog. | |||
| | |
| | #462 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Rommel, da ne budem prost ili grub - ne baljezgaj gluparije. Ne znam šta da ti drugo kažem. Za razliku od tebe, ja imam saznanja o tome kako je u zatvoru, kakav je dnevni ritam, koliko kalorija se dnevno unosi, kako često su tuširanja i ostalo. Znam kako im ćelije izgledaju, prostorije za intimna druženja, posjete sa i bez prava kontakta itd. Budi "prepametan" djeci na školskom igralištu, ovdje mislim da nema publike koju ćeš impresionirati svojim pogledima na svijet. On meni govori da ću se teško uklopiti u civilizirano društvo.... ![]() ![]() I kaže se nekome da "nema pojma ni o čemu", a ne "o ničemu". |
| | |
| | #465 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Maslow, super mi je ta stvar znam da nema veze s temom, ali ja sam se izjasnila....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #466 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
ne mislim da u zatvoru vlada uživanje i relaksacija,ali mislim da ubojice u zatvoru imaju više nego zaslužuju... da ali tvoja baka nije počinila nijedan zločin!....zločinci su počinili zločin i svojim ubijanjem svojih žrtvi su dokazali da nisu korsni za svojo društvo i okolinu,osobno ne vidim zašto bi imali/trebali imati koristi od čovjeka koji je počinio zločin ubojstva,ima pravo izbora,ima svoju glavu koja mu ne stoji bezveze na vratu,prvo treba malo promisliti pa onda nešto učiniti...oni očito nisu! pa zar ne može predsjednik dati pomilovanje za osobu osuđenu za smrt? predsjednik ustavnim člankom 98. ima pravo dati pomilovanje osobi koja je osuđen na smrt!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. | |
| | |
| | #467 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Mislim, ovo više nema smisla... dopizdilo mi je raspravljat se sa malom djecom
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #468 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna Citat:
rasprave nemaju smisla kada nitko o ničemu nema što reći,možda/vjerovatno/sigurno se nekome ne sviđaju neki stavovi ili razmišljanja ali to ne znaći da rasprava mora stati..tada upravo mora početi!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

znam da nema veze s temom, ali ja sam se izjasnila....