Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Ševa, ispričavam se zbog ikakvih nevolja koje sam nanio. Citat: Pravi autor: Vidolinho Rommel, ja apsolutno nemam pojma šta si ...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 59 42.14%
Protiv 81 57.86%
Glasači: 140. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-07-08, 19:49   #461 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 340
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase
Re: Smrtna kazna

Ševa, ispričavam se zbog ikakvih nevolja koje sam nanio.

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Rommel, ja apsolutno nemam pojma šta si ti svojim postom htio reći i/ili dokazati
Ti nemaš pojma o ničemu.

Citat:
Po čemu si ti zaključio da ja ne znam živjeti? Po tome šta nemam kauč? I šta si ti da ikome ideš objašnjavati kako se živi u zatvoru i koja je svrha kažnjavanja?
To da ne znaš živjeti sam rekao općenito na vaše argumente "nama je teško, a oni u zatvoru imaju luksuz" što je čista glupost.

Citat:
I šta si ti da ikome ideš objašnjavati kako se živi u zatvoru i koja je svrha kažnjavanja?
Ja sam civiliziran.

Citat:
Zašto da razmislim o životu u divljini? Kakve veze ima život u divljini sa životom u zatvoru?
Nema nikakve veze. Ne želim vrijeđati, ali netko sa ovakvim stvavima kao što ih ti imaš će se jako teško uklopiti u civilizirano društvo, stoga moj prijedlog.
rommel~ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 20:32   #462 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,972
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Rommel, da ne budem prost ili grub - ne baljezgaj gluparije. Ne znam šta da ti drugo kažem.

Za razliku od tebe, ja imam saznanja o tome kako je u zatvoru, kakav je dnevni ritam, koliko kalorija se dnevno unosi, kako često su tuširanja i ostalo. Znam kako im ćelije izgledaju, prostorije za intimna druženja, posjete sa i bez prava kontakta itd.

Budi "prepametan" djeci na školskom igralištu, ovdje mislim da nema publike koju ćeš impresionirati svojim pogledima na svijet.

On meni govori da ću se teško uklopiti u civilizirano društvo....

I kaže se nekome da "nema pojma ni o čemu", a ne "o ničemu".
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 20:44   #463 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,605
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Oprostio mi Bog,
mogla bi i ti,
jer na moja vrata,
sunce bas ne dolazi.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-08, 23:56   #464 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 4,882
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Oprostio mi Bog,
mogla bi i ti,
jer na moja vrata,
sunce bas ne dolazi.
a o čemu ti?
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 19:56   #465 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,552
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Maslow, super mi je ta stvar znam da nema veze s temom, ali ja sam se izjasnila....
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 21:33   #466 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,645
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ajmo ovako... možda ćete ovako lakše shvatit:

1. temeljna ljudska prava - svak ih ima, stječu se samim rođenjem, i neotuđiva su. Među tim ljudskim pravima su pravo na život, fizički integritet, zaštitu od okrutne i neuobičajene kazne

2. smrtna kazna za ubojice = načelo taliona; po tom načelu lopove bi trebalo kažnjavat oduzimanjem imovine, a silovatelje bi trebalo kažnjavat silovanjem. Dakle, po tome bi pedera-silovatelja trebalo kaznit tako da ga netko pojebe u dupe. Obzirom da je riječ o pederu, to bi se njemu svidjelo. Dakle, to i nije baš neka kazna

3. Svi oni koji misle da je u zatvoru "uživanje i relaksacija" - varaju se. Nije tako.

4. Osuđenike se NE MOŽE ubijat zato što "nisu korisni". Naime, ni moja 98-godišnja baka više nije osobito korisna za društvo, pa ipak ne bi bio red da je netko usmrti.

5. opet, po tisuću i sedmi put - smrtna kazna je NEPOPRAVLJIVA. Ako je netko nepravedno osuđen, ne može ga se od-smaknut.
da,svatko ima pravo na život-to je osnovno pravo na zemlji,ali kako se onda odnositi prema žrtvi....znaći ubojica ubije 3-4 ljudi,on samim time oduzima pravo na život...ali se njega ne smije ubit,jer za njega taj zakon vrijedi...nema veze što je ubio nevine ljude,pa njegove žrtve su isto imale pravo na život,pa ih im je on oduzeo!!!

ne mislim da u zatvoru vlada uživanje i relaksacija,ali mislim da ubojice u zatvoru imaju više nego zaslužuju...

da ali tvoja baka nije počinila nijedan zločin!....zločinci su počinili zločin i svojim ubijanjem svojih žrtvi su dokazali da nisu korsni za svojo društvo i okolinu,osobno ne vidim zašto bi imali/trebali imati koristi od čovjeka koji je počinio zločin ubojstva,ima pravo izbora,ima svoju glavu koja mu ne stoji bezveze na vratu,prvo treba malo promisliti pa onda nešto učiniti...oni očito nisu!

pa zar ne može predsjednik dati pomilovanje za osobu osuđenu za smrt?
predsjednik ustavnim člankom 98. ima pravo dati pomilovanje osobi koja je osuđen na smrt!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 11:07   #467 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Mislim, ovo više nema smisla...

dopizdilo mi je raspravljat se sa malom djecom
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 19:03   #468 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,645
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Mislim, ovo više nema smisla...

dopizdilo mi je raspravljat se sa malom djecom
ah sad...samo sam iznjeo svoje mišljenje,nisam negirao tvoje ni rekao da tvoje ne valja...ti samo dalje piši!

rasprave nemaju smisla kada nitko o ničemu nema što reći,možda/vjerovatno/sigurno se nekome ne sviđaju neki stavovi ili razmišljanja ali to ne znaći da rasprava mora stati..tada upravo mora početi!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 23:28   #469 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,283
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

protiv smrtne kazne sam
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 23:31   #470 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,387
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

Nema smisla više...............

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114