| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 da,svatko ima pravo na život-to je osnovno pravo na zemlji,ali kako se onda ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 58 | 42.03% |
| Protiv | | 80 | 57.97% |
| Glasači: 138. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #471 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Smrtna kazna Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #472 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 184
![]() | Re: Smrtna kazna Svako ima pravo na život???????? Kako da ne..... Prije 25 godina desio se u Jugoslaviji jedno od najfrapantnijih ubistava u to vrijeme. Nekoliko ulica od moje u Podgorici jedan čovjek je odveo petogodišnju djevočicu u podrum knjižare koja se nalazila u samom centru.Tamo je vezao onda silovao(sa svim i svačim) i na kraju je polio benzinom i živu zapalio. Petogodišnju djevočicu.... Ja sam pravnik to jest upravo završavam pravni fakultet, ali jebeš ustav kada je ovakav slučaj. POSEREM TI SE NA LJUDSKA PRAVA!! I NA SRANJA KAO ŠTO SU DA SVAKO IMA PRAVO NA ODBRANU! Ja bi tome lično presudio, prvo bih ga vezao pa bih ga tukao dok se ne bi pretvorio u želatin a onda bih g a pojeo. Zadnji Uredio Lucios : 07-08-08 u 21:24. |
| | |
| | #475 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Jadan je taj pravni fakultet i ti pravnik kad tako razmišljaš
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #477 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Naravno da ne moraju svi razmišljat kao i ja. Ali bio bi red da barem razmišljaju... A obzirom na gore napisano, autor očito nije razmišljao.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.