| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Razmišljao je, i mogu reći da mi se sviđa večina rečenog kao kazna za učinjeno djelo, samo ja ga ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #485 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Pa to je normalno Zgodna konobarica UVIJEK ima prednost pred malicionzim pravnikom. To je jedna od prirodnih zakonitosti. Pogotovo kad je tako prekrasna, fantastična i fenomenalno predivna. Voliš, voliš... znam ja to... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #487 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Re: Smrtna kazna Damfisk da ti neko siluje ćerku sa bocama,štapovima itd... I na kraju da je živu spali, ti bi sigurno na sudu rekao jeste da mi je masakrirao dijete ali neka mu se pošteno sudi. Daj ne pričaj, ako takvi ljudi zaslužuju život onda ću se i ja posrati na taj moj fakultet. |
| | |
| | #489 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Smrtna kazna Velika je razlika gledat na to sa strane roditelja i sa pravne strane... (kao roditelj bi vjerovatno ja njega ubio pa bi ja odradio kaznu umjesto njega )I ja sam definitivno protiv smrtne kazne i slazem se sa razlozima navedenim na prvih par stranica. Ali isto tako sam za uvođenje dugotrajnijih zatvorskih kazni (ako se ne varam kod nas je 40-tak godina max), ali to nije za ovu temu...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #490 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
Osim ako se ne zoveš Svevišnji, i ne stanuješ na adresi Nebesa bb?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

)