Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Razmišljao je, i mogu reći da mi se sviđa večina rečenog kao kazna za učinjeno djelo, samo ja ga ...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 60 42.55%
Protiv 81 57.45%
Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-08-08, 10:59   #481 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg
Re: Smrtna kazna

Razmišljao je, i mogu reći da mi se sviđa večina rečenog kao kazna za učinjeno djelo, samo ja ga sigurno nebi dao ubiti, život u muci je najgora kazna.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 11:00   #482 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
A ako ti kažem da sam na tvojoj strani?
Žene lažu i zlobne su.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 11:03   #483 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja bi više volio da me na sudu brani zgodna konobarica nego Damfisk.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 11:07   #484 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Koja više nije konobarica

Vidiš Damfisk da ne lažem...Samo te ne volim u ovoj temi
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 11:08   #485 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa to je normalno

Zgodna konobarica UVIJEK ima prednost pred malicionzim pravnikom.

To je jedna od prirodnih zakonitosti.

Pogotovo kad je tako prekrasna, fantastična i fenomenalno predivna.

Citat:
Voliš, voliš... znam ja to...
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 11:15   #486 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Koja više nije konobarica

Baš sam radoznao, ali pretpostavljam da o tome nećemo na forumu.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 11:48   #487 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-02-08
Godina: 24
Poruka: 228
Lucios se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Jadan je taj pravni fakultet i ti pravnik kad tako razmišljaš
Damfisk da ti neko siluje ćerku sa bocama,štapovima itd...
I na kraju da je živu spali, ti bi sigurno na sudu rekao jeste da mi je masakrirao dijete ali neka mu se pošteno sudi.

Daj ne pričaj, ako takvi ljudi zaslužuju život onda ću se i ja posrati na taj moj fakultet.
Lucios je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 13:50   #488 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 13:55   #489 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Velika je razlika gledat na to sa strane roditelja i sa pravne strane... (kao roditelj bi vjerovatno ja njega ubio pa bi ja odradio kaznu umjesto njega )

I ja sam definitivno protiv smrtne kazne i slazem se sa razlozima navedenim na prvih par stranica. Ali isto tako sam za uvođenje dugotrajnijih zatvorskih kazni (ako se ne varam kod nas je 40-tak godina max), ali to nije za ovu temu...
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 17:14   #490 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: Lucios Pogledaj Poruke
Damfisk da ti neko siluje ćerku sa bocama,štapovima itd...
I na kraju da je živu spali, ti bi sigurno na sudu rekao jeste da mi je masakrirao dijete ali neka mu se pošteno sudi.
Vjerovatno ne bi, ali upravo zato odluku ne donosim ja, nego je donosi sud, koji je nezainteresiran i odlučuje na temelju objektivnih činjenica.

Citat:
Pravi autor: Lucios Pogledaj Poruke
Daj ne pričaj, ako takvi ljudi zaslužuju život onda ću se i ja posrati na taj moj fakultet.
A koji si ti penis, pa da odlučuješ tko zaslužuje, a tko ne zaslužuje život?

Osim ako se ne zoveš Svevišnji, i ne stanuješ na adresi Nebesa bb?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114