| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk ... A koji si ti penis ...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #492 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Ja sam izabrao obligaciono pravo, tako da ne bih morap da imam posla sa decoubicama,silovateljima i ostalim monstrumima koje bi ti pošteno sudio. Kad se taj slučaj desio Podgorici i ako je tada bila smrtna kazna ukinuta, čovjek je osuđen na smrt streljanjem. | |
| | |
| | #493 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Inače, ja takvima ne sudim. Ja takve branim Čekaj, jesi li ti svjestan kakvu si bedastoću napisao?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #494 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Oprosti Lucios, ne zelim se mjesati u ono sto se ne razumijem (nisam pravnik) ,,, ali ako je smrtna kazna ukinuta kako je onda taj u Podgorici mogao biti osudjen na smrt streljanjem ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #495 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Smrtna kazna Crna Gora je smrtnu kaznu ukinila istom 2004. jer je to kao i većini novih država bio uvjet za priznanje. Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #497 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Kao prvo postoje razne grane prava obligaciono,građansko,krivično itd, obligaciono se bavi sklapanjem ugovora o kupoprodaji,imovini,nasleđu i još mnogo čega i budući advokat kadi završi posao pripravnika pa sudije može da izabere šta god hoće! A druga stvar je da nikad nisam čuo za riječ "bedastoća". Tako da bih te zamolio da smanjiš doživljaj. | |
| | |
| | #500 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Smrtna kazna U prosincu 2005. se podigla javnost, a i mnogi sudci i pravnici koji su tražili smrtnu presudu za ovo: Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.