| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Damfisk pročitaj ovaj isječak iz novina!! I ti bi ovakvima pravedno sudio?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #503 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() Pazi, on bi se samo ugovorima bavio... ma daj molim te... Citat:
Bedastoća = budalaština, kretenarija, idiotizam... Jel' malo jasnije, a?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #504 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Tošto si rekao da smo jako napredni jer se možemo fokusirat samo na jednu vrstu prava je totalna glupost. U Americi postoje advokati koji jedino što rade su porodični slučajevi to jest zlostavljane u porodici,nasledtvo ili recimo dokaz da je dijete očevo itd... Naravno advokat ne mora samo to raditi ja mogu 10 godina da vodim slučajeve o krivotvorenju ugovora,vraćanju zemljišta a onda mogu da branim ubicu ili bilo koga. Samo zato ako sam izabrao jednu granu ne znači da ne mogu da branim koga ja hoću. Nemoj pričat gluposti. A ovo za bedastoću, izvini nisam razumeo uvredu isprva jer takva riječ se koristi samo u Hrvatskoj. | |
| | |
| | #505 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna daj prijatelju, završi ti prvo fakultet, zaposli se, odradi par godina u stvarnon svitu pa se onda javi. pričaš o nekoj specijalizaciji i to odvjetničkoj a još nisi ni diplomira. pusti ti ameriku (to si ionako samo vidija na filmovima) iman par prijatelja koji imaju rodbinu dole, proša san crnu goru uzduž i poprijeko pa znan o čemu pričan. bit ćeš sritan da nađeš posal u struci, a ako ga nađeš radit ćeš šta ti kažu, a prvih godina će to bit kopiranje, slanje pošte, tipkanja, printanje, obijanje kancelarija. nećeš sudnicu ni vidit. kad to prođeš javi se a nemoj mi još na fakultetu pričat o ugovorima i specijalizaciji. fakultet i posal u struci imaju jako malo zajedničkog viruj, ne govorin ti to da te vriđan, već iz skoro 6ogodišnjeg iskustva u struci ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #506 (permalink) | |
Ti pričaš kao da ja to ne znam, svako ko završi pravni fakultet mora da radi kao pripravnik 1 ili 2 godine. A o poslu u struci znam jer mi je otac bio vrhovni sudija(najmlađi u Jugoslaviji)pa advokat a brat mi je odnedavno advokat. Tako da ne moraš ti da me učiš o Advokaturi.Dovoljno se razumijem u pravo i prisustvoao sam suđenjima više puta. | |
| | |
| | #507 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Uopste gledano zavrsetak fakulteta , bez razlike je samo osnova za novi pocetak.Ako imas srece , specijalizacija je samo logican nastavak. Smrtna kazna za nekog moze predstavljati spas , ali dozivotna robija moze negde biti gora od smrti.Sve je stvar normi koje je neko drustvo proglasilo trenutno vazecim.Te norme se menjaju kroz vekove.Licni stav pojedinca je samo licni stav.Ako je neko pocinio stravicne zlocine ne mora znaciti da je za njega najteza kazna smrt.Tim cinom verovatno mu samo pomazete. Ali isto tako dozivotna robija u Svajcarskoj ili Svedskoj nije ni priblizno ista kazna kao sto bi mogla biti recimo u Turskoj. Navedene zemlje su samo primer , jer nemam pouzdane informacije kakvi su tacno uslovi robijanja.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #508 (permalink) | |
Kako se nisam setio toga, svakog decoubciu ili silovatelja treba zaključati u Grčkom zatvoru.U grčkom zatvoru će želeti da budu mrtvi. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!