| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Nije na nama da se igramo bogova Protiv sam smrtne kazne.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #512 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Interesantno kako je pobornik holokausta istodobno i protivnik smrtne kazne. Svojevrstan oksimoron, moglo bi se reć. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #514 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna ...a pobornik holokausta koji se protivi smrtnoj kazni je bedastoća ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #519 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: Smrtna kazna nisam dovoljno mudar da se detaljno oko ovoga očitujem, ali mislim da je smrtna kazna ipak previše, preekstremno... dobro, učinjeni zločini su još ekstremniji, ali mislim da je doživotni zatvor savmim dovoljan. i još da može gledati smo novu tv! a to je ipak preokrutno!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #520 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-08
Poruka: 48
![]() | Re: Smrtna kazna ja sam protiv smrtne kazne, iako cesto i sam znam rec da bi nekom bilo najbolje metak u celo i zbogom druze.. ali.. mislim da je njima to laksi nacin.. najgori dio kazne je ostatak zivota provest BEZ SLOBODE I IKAKVIH PRAVA (osim na zivot i wc ) .. ali bi postrozio kazne i to opako.. dozivotnu pedofilima! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.

Protiv sam smrtne kazne.