| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Recimo da ga ubiju...tj smrtna kazna...Može li njegova smrt vratiti tih petoro???? Znas ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 57 | 43.18% |
| Protiv | | 75 | 56.82% |
| Glasači: 132. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
ajde pitaj oca od zene koju je on ubija pitaj ga kako je njemu kako se osjeca kad mu je mrtva kcer i dvoje unucadi pitaj ga sto bi mu on napravija
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna ea opet je drzava zakazala ajde reci sto bi mu ti napravio da je on to ucinio tvojoj obitelji ???
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Smrtna kazna Svaka osoba u tom trenutku je pod uticajem bijesa,histerije i drugih nenormalnih uticaja na psihu, naravno normlano s obzirom na okolnosti... Veća kazna je u samnicu da pati, nego da ga ubiješ.... Šta bi ti izabro: 1.Da si mrtav? 2.Da ostatak života provedeš u samnici?potpuno sam...izolovan...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,336
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Ja cu ti na to odgovorit; Ja bi mu napravila ono zbog ceka bi meni presudili smrtnu kaznu da se uvede. I opet se ponavljam, u takvim stvarima treba razmisljat razumom i objektivno, jer bi u suprotnom obitelj ubijenog sjedila na mistu porote i suca. Zasto ne sjedi? Zato sta je u takvim slucajevima potreban glas i razum objektivnih ljudi prema takvom slucaju.
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #90 (permalink) | ||
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
A možda i ne. Možda (kao i onaj pedofil) potraži kojeg ubojicu za onog što ga je osudio na 40 godina, ha?
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.