| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi socijalna slika Hrvatske.. u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: branja Ja možda zvučim pesimističan ali ne vidim izlaz iz ove situaciije, svijetlo na kraju tunela... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: socijalna slika Hrvatske.. Citat:
mislim da izlaza mora biti,mislim da hrv.puno koštaju ovi neki prijelazni dogovori oko EU u smislu izjednačavanja cijena i zakona.. valjda će ta EU doniti nešta dobra ![]() btw,branja tebe barem to nebriga,ti si u BiH ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: socijalna slika Hrvatske.. socijalna slika je loša, puk živi na kreditima, a kad guverner narodne banke najavi inflaciju (prije pola godine), onda smo svi iznenađeni, a pogotovo vlada koja se s time bori povjerenstvom za cijene ...wtf? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: socijalna slika Hrvatske.. [quote=Homesick;729681]Ili na sam Zavod, na kojekakve seminare, savjetovanja, obilaženje poduzeća, pisanje dnevnika, izvlačenje podataka i statistike..... Svašta su pokušavali dati ljudima u zadatak kako ne bi morali raditi svoj posao. Pa onda, ako si preko student servisa ili na neku drugu foru odradio nešto za neki honorar, pa te brišu iz evidencije. To još samo klinci u osnovnoj školi mogu popušiti da nezaposlenih ima samo toliko koliko prikazuje Zavod za zapošljavanje, a čije podatke nam tako prezentiraju vlada i "ministri". Čudi me jedino zašto o toj problematici malo ne popričaju u sabornici. ![]() slazem se s tobom.briga njih u saboru.oni imaju para i zasto se zamarati s nama kad nam mogu mazat oči kojekakvim statistikama koje pokazuju kako je stanje u drzavi krasno a ujedno nije vazno sto je daleko od istinitog stanja.i dok ljudi jedva krpaju kraj s krajem političari su sve deblji i sve bogatiji.i uopće nemaju srama javno izjaviti kako nisu bogati nego spadaju u srednji stalez,a ni jedan nema imovine ispod milion ipo.sramota.i sve se vrti oko zagreba a ostatak hrvatske ko da ne postoji.sramota
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: socijalna slika Hrvatske.. Socijalna slika Hrvatske je dosta loša, pretvaramo se u zemlju izrazitih bogataša (manjina) i izrazitih siromaha. Srednje klase skoro da i nema, a o nezaposlenosti ili o plačama zaposlenih u privredi da i ne govorim. Mislim da će se stanje još pogoršati i da će život u Hrvatskoj biti za večinu građana težak. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

Grijesiti je ljudski ...