Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Spuštanje na nižu razinu?? u Znanost forumu; Ne zanima me da li imate lift u kući nego dal ikada glumite zainteresiranost za banalne teme, glumite da neš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-08-07, 00:14   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Spuštanje na nižu razinu??

Ne zanima me da li imate lift u kući nego dal ikada glumite zainteresiranost za banalne teme, glumite da nešto ne znate ili da niste bolje informirani od nekog drugog da bi ostvarili komunikaciju??
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 00:23   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg
Re: Spuštanje na nižu razinu??

Verovatno hoćeš da pitaš da li se neko ovde folira ili glumi nešto što nije?
Moj odgovor je ne! Ne foliram se, ne glumim nešto što nisam samo da bi pridobila nečiju pažnju ili simpatije. Takva sam kakva sam i takvom se predstavljam drugima! A za one suprotne , kad tad se sve otkrije i provali!!!! Pamet,mudrost,zainteresovanost za neke određene stvari se ne može odglumeti.

Zadnji Uredio Lulu Bg : 07-08-07 u 00:25.
Lulu Bg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 00:27   #3 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Nisam to pitao.
Ako je npr. jedini način da ostvariš komunikaciju sa dečkom koji ti se sviđa i za kojeg znaš da je dobar, ali jednostavno nije previše bistar taj da se praviš da te ono o čemu priča zanima i da nemaš pojma o tome, iako shvaćaš da priča glusposti... Možeš li obuzdati svoju želju da ga upoznaš sa razinom njegovog neznanja samo da bi ostvarila komunikaciju ili uvjek moraš pokazati da si superiornija, kad i ako dođeš u priliku??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 00:49   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Ahaaa! Pa šta znam...Ajd da uzmem tvoj primer, ako mi se sviđa dečko koji i nije bistar, trudila bih se da ga slušam ono o čemu priča,ali ne bih glumila da ne razumem nešto iako možda razumem,ali ne bih se ni dokazivala da znam neke stvari bolje od njega...pustila bih da priča pa bih se kasnije kad završi nadovezala...A zašto to pitaš? Reci šta te muči ili eto onako želiš da znaš tuđa mišljenja?
Star 07-08-07, 14:49   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
zlikovac29 se izdvaja iz mase

da svakako,samo kad imam jednu intelektualku kraj sebe ,a prejebeno izgleda,onda koristim samo desnu stranu mozga
zlikovac29 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 16:18   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ne bih mogla biti s nekim koga ne razumijem, jer ne bih mogla dugo glumiti,niti bih željela
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 16:30   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Pa primjer je bio sa dečkom i curom, ali ja sam sad u situaciji da imam curu koja je jednako pametna, ako ne i pametnija u većini stvari od mene (a to nije lako ), ali znam da sam prije često sjedio u društvu cura koje su brijale gluposti, a ja sam se pravio da slušam i da me zanima, iako bi joj po toj temi mogao predavati, ali to je bila samo mala žrtva koja je omogućavala zbližavanje (tako sam tada mislio). Sad kad skužim kakav je razgovor sa curom koja je jednaka meni po većini, meni zanimljivih, tema vidim da je bila velika pogreška prelaziti preko toga...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 20:42   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Baš sam imala takvu situaciju da sam se pravila gluplja nego jesam i kad smo prohodali to se nastavilo i bilo mi je to fakat ono glupo i spucala sam ga!Sad to ne bi napravila!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 00:09   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

možda baš nisam razumjela , u nečemu si ti bolji u nečemu ona , nema tu superiornosti , ta ne znaju svi sve , ja ne bi glumila , ako nešto ne znam , kaj sad

a baš da mi priča gluposti i prodaje maglu i ja kao ofca pa ne kužim , to je već j... u mozak , baš i nemam vremena da me netko pravi ofcom većom nego što jesam ,
skuzate ak sam neš krivo pokopčala
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 00:17   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,558
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Glumim prema curama s kojima sam jednu ili par večeri..... Onda je pustim da melje pizdarije a ja se isključim i mislim nešto sasvim deseto.....

Kada sam s nekom s kojom mislim ozbiljno, trudim se slušati svaku njenu riječ.... I ako je pametnija od mene neće smetati jer razgovori s takvom osobom nikada neće dosaditi i veza neće izgubiti smisao.... Tada se neću praviti da sam nešto što nisam niti ću tražiti nju da bude nešto što nije, nešto što ja želim da bude.....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nizu, razinu, spus tanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103