Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 23

Spuštanje na nižu razinu??

Raspravljate o temi Spuštanje na nižu razinu?? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske ...

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Re: Spuštanje na nižu razinu??

Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske pizdarije , toliko biti strpljiv da je i Yoda za mene goli kurac.

Starter Avatar od korisnika zlikovac29
    Datum registracije
    06-07-07
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
    Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske pizdarije , toliko biti strpljiv da je i Yoda za mene goli kurac.
    hahahaha

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
    Pa primjer je bio sa dečkom i curom, ali ja sam sad u situaciji da imam curu koja je jednako pametna, ako ne i pametnija u većini stvari od mene (a to nije lako ), ali znam da sam prije često sjedio u društvu cura koje su brijale gluposti, a ja sam se pravio da slušam i da me zanima, iako bi joj po toj temi mogao predavati, ali to je bila samo mala žrtva koja je omogućavala zbližavanje (tako sam tada mislio). Sad kad skužim kakav je razgovor sa curom koja je jednaka meni po većini, meni zanimljivih, tema vidim da je bila velika pogreška prelaziti preko toga...
    vjerujem da je svaki muškarac barem jednom u životu iz ibortovih razloga (tražeći đir pizde, copyright by damfisk) slušao glomazna sranja i trpio komade plitke poput žlice (i to one plosnate žličice za sladoled).

ali dugoročno nema smisla biti s nekim od koga ne možeš barem nešto naučiti i tko ne može barem minimalno poboljšati kvalitetu tvoje ličnosti.

zato ova cura s kojom si sad zvuči kao dobar i logičan izbor.

Starter Avatar od korisnika zlikovac29
    Datum registracije
    06-07-07
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
    vjerujem da je svaki muškarac barem jednom u životu iz ibortovih razloga (tražeći đir pizde, copyright by damfisk) slušao glomazna sranja i trpio komade plitke poput žlice (i to one plosnate žličice za sladoled).

ali dugoročno nema smisla biti s nekim od koga ne možeš barem nešto naučiti i tko ne može barem minimalno poboljšati kvalitetu tvoje ličnosti.

zato ova cura s kojom si sad zvuči kao dobar i logičan izbor.
    tema nije maraton))

Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

OK, onda se moje mišljenje o 'trkama na kratkim' stazama može iščitati iz prvog paragrafa. rekoh, mora da je svatko to koji put radio i jasno je zašto.

može biti užasno zatupljujuće za gornju, ne i za donju glavu.

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ja sam stalno nisko..nisam ja kriv kaj mi se stalno spava..nego da..o chem se radi u temi?
    aa sad sam pročital..vish sheva..ja to radim vech 1,387 postova..al jebemu nikak da nekaj upecam
    All in all you're just another brick in the wall......

Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

sam ti bacaj parangal, vuxs, bude se nekaj upecalo!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Svaka čast.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika Outlaw
    Datum registracije
    02-09-06
    Starost
    22
    Poruka
    1,157
    Liked
    5 times

ahahahahha....ma volim se pravit da neznam o cem prica kad se ta druga osoba toliko ufura u to i misli da zna sve,a ustvari puno prica - nista ne kaze
    Outlaw stize sonjo moja!

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku