| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Spuštanje na nižu razinu?? u Znanost forumu; Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Spuštanje na nižu razinu?? Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske pizdarije , toliko biti strpljiv da je i Yoda za mene goli kurac.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Spuštanje na nižu razinu?? Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spuštanje na nižu razinu?? Citat:
ali dugoročno nema smisla biti s nekim od koga ne možeš barem nešto naučiti i tko ne može barem minimalno poboljšati kvalitetu tvoje ličnosti. zato ova cura s kojom si sad zvuči kao dobar i logičan izbor. ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
![]() | Re: Spuštanje na nižu razinu?? Citat:
)) | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spuštanje na nižu razinu?? OK, onda se moje mišljenje o 'trkama na kratkim' stazama može iščitati iz prvog paragrafa. rekoh, mora da je svatko to koji put radio i jasno je zašto.može biti užasno zatupljujuće za gornju, ne i za donju glavu. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spuštanje na nižu razinu?? ja sam stalno nisko..nisam ja kriv kaj mi se stalno spava..nego da..o chem se radi u temi? aa sad sam pročital..vish sheva..ja to radim vech 1,387 postova..al jebemu nikak da nekaj upecam
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Spuštanje na nižu razinu?? Citat:
Svaka čast.
__________________ 0-2 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nizu, razinu, spus tanje |
« GMO
|
Gluhi ljudi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

), ali znam da sam prije često sjedio u društvu cura koje su brijale gluposti, a ja sam se pravio da slušam i da me zanima, iako bi joj po toj temi mogao predavati, ali to je bila samo mala žrtva koja je omogućavala zbližavanje (tako sam tada mislio). Sad kad skužim kakav je razgovor sa curom koja je jednaka meni po većini, meni zanimljivih, tema vidim da je bila velika pogreška prelaziti preko toga...
rekoh, mora da je svatko to koji put radio i jasno je zašto.