Raspravljate o temi Spuštanje na nižu razinu?? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske ...
vjerujem da je svaki muškarac barem jednom u životu iz ibortovih razloga (tražeći đir pizde, copyright by damfisk) slušao glomazna sranja i trpio komade plitke poput žlice (i to one plosnate žličice za sladoled).
ali dugoročno nema smisla biti s nekim od koga ne možeš barem nešto naučiti i tko ne može barem minimalno poboljšati kvalitetu tvoje ličnosti.
zato ova cura s kojom si sad zvuči kao dobar i logičan izbor.![]()
OK, onda se moje mišljenje o 'trkama na kratkim' stazama može iščitati iz prvog paragrafa.rekoh, mora da je svatko to koji put radio i jasno je zašto.
može biti užasno zatupljujuće za gornju, ne i za donju glavu.![]()
ja sam stalno nisko..nisam ja kriv kaj mi se stalno spava..nego da..o chem se radi u temi?
aa sad sam pročital..vish sheva..ja to radim vech 1,387 postova..al jebemu nikak da nekaj upecam
All in all you're just another brick in the wall......
sam ti bacaj parangal, vuxs, bude se nekaj upecalo!![]()
ahahahahha....ma volim se pravit da neznam o cem prica kad se ta druga osoba toliko ufura u to i misli da zna sve,a ustvari puno prica - nista ne kaze![]()
Outlaw stize sonjo moja!