Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Spuštanje na nižu razinu?? u Znanost forumu; Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-08-07, 00:23   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Spuštanje na nižu razinu??

Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske pizdarije , toliko biti strpljiv da je i Yoda za mene goli kurac.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 11:55   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
zlikovac29 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske pizdarije , toliko biti strpljiv da je i Yoda za mene goli kurac.
hahahaha
zlikovac29 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 14:10   #13 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,639
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 18:31   #14 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa primjer je bio sa dečkom i curom, ali ja sam sad u situaciji da imam curu koja je jednako pametna, ako ne i pametnija u većini stvari od mene (a to nije lako ), ali znam da sam prije često sjedio u društvu cura koje su brijale gluposti, a ja sam se pravio da slušam i da me zanima, iako bi joj po toj temi mogao predavati, ali to je bila samo mala žrtva koja je omogućavala zbližavanje (tako sam tada mislio). Sad kad skužim kakav je razgovor sa curom koja je jednaka meni po većini, meni zanimljivih, tema vidim da je bila velika pogreška prelaziti preko toga...
vjerujem da je svaki muškarac barem jednom u životu iz ibortovih razloga (tražeći đir pizde, copyright by damfisk) slušao glomazna sranja i trpio komade plitke poput žlice (i to one plosnate žličice za sladoled).

ali dugoročno nema smisla biti s nekim od koga ne možeš barem nešto naučiti i tko ne može barem minimalno poboljšati kvalitetu tvoje ličnosti.

zato ova cura s kojom si sad zvuči kao dobar i logičan izbor.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-07, 10:02   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
zlikovac29 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
vjerujem da je svaki muškarac barem jednom u životu iz ibortovih razloga (tražeći đir pizde, copyright by damfisk) slušao glomazna sranja i trpio komade plitke poput žlice (i to one plosnate žličice za sladoled).

ali dugoročno nema smisla biti s nekim od koga ne možeš barem nešto naučiti i tko ne može barem minimalno poboljšati kvalitetu tvoje ličnosti.

zato ova cura s kojom si sad zvuči kao dobar i logičan izbor.
tema nije maraton))
zlikovac29 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-07, 10:29   #16 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

OK, onda se moje mišljenje o 'trkama na kratkim' stazama može iščitati iz prvog paragrafa. rekoh, mora da je svatko to koji put radio i jasno je zašto.

može biti užasno zatupljujuće za gornju, ne i za donju glavu.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 13:32   #17 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja sam stalno nisko..nisam ja kriv kaj mi se stalno spava..nego da..o chem se radi u temi?
aa sad sam pročital..vish sheva..ja to radim vech 1,387 postova..al jebemu nikak da nekaj upecam

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 11:14   #18 (permalink)
evergreen

sam ti bacaj parangal, vuxs, bude se nekaj upecalo!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 10:22   #19 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:

Svaka čast.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nizu, razinu, spus tanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113