Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 23 od 23

Spuštanje na nižu razinu??

Raspravljate o temi Spuštanje na nižu razinu?? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: _Aris_ Ne zanima me da li imate lift u kući nego dal ikada glumite zainteresiranost za banalne teme, ...

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Re: Spuštanje na nižu razinu??

Citat Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
    Ne zanima me da li imate lift u kući nego dal ikada glumite zainteresiranost za banalne teme, glumite da nešto ne znate ili da niste bolje informirani od nekog drugog da bi ostvarili komunikaciju??
    Glumim zainteresiranost za neke meni nezanimljive teme, ali za to mi je potrebno
    više energije i koncentracije nego za nešto što me zanima. Jednostavno mozak sam
    odluta pa ga moram hvatat okolo...

Citat Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
    Ako je cilj igre završit u krevetu (ili bilo kojem prikladnom okruženju za jebanje) mogu toliko slušati gluposti i svemirske pizdarije , toliko biti strpljiv da je i Yoda za mene goli kurac.
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Regularni forumaš Avatar od korisnika ScuderiaBull
    Datum registracije
    22-01-09
    Poruka
    175
    Liked
    9 times

Ne zanima me da li imate lift u kući nego dal ikada glumite zainteresiranost za banalne teme, glumite da nešto ne znate ili da niste bolje informirani od nekog drugog da bi ostvarili komunikaciju??
    Na žalost, jako često! (mrzim osječaj u toj situaciji)
    Ovako Ja poslužujem voće Hitler-u http://www.youtube.com/watch?v=YssMT0qXYOw ,bitch

Proklet bio taj koji mi brani da se smijem!

Regularni forumaš Avatar od korisnika Viorica Dubois
    Datum registracije
    16-09-10
    Poruka
    85
    Liked
    7 times

Katkad.
    Tako su neke stvari lakše.
    Nature shows that with the growth of intelligence comes increased capacity for pain, and it is only with the highest degree of intelligence that suffering reaches its supreme point.

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku