| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; ...jer smo Hrvati? Ili kako god koje ste pripadnosti? Da li vam se dogode neke stvari da se posramite što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Sramimo li se... ...jer smo Hrvati? Ili kako god koje ste pripadnosti? Da li vam se dogode neke stvari da se posramite što ste pripadnici svoje države koju simpatizirate i u kojoj ste rođeni? Možda vas neke situacije koje se događaju u Našoj Lijepoj nagnaju na to da se postidite zbog toga? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Ne, nikada se nisam sramila toga što sam Hrvatica! Tko god ima nešto protiv hrvatske povijesti a nije Hrvat molim prvo da počisti ispred svog praga, pa onda nek kaže što želi. Prihvaćam kritike, ali ne vrijeđanja...uprkos svemu nikada se ne stidim... ne znam što bi to moglo biti da bi me natjeralo da se postidim "hrvatstva". (o.k. ljevičari popljuj te me) Poštujem druge i isto očekivam da se i prema meni odnosi!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Re: Sramimo li se... Ja sam ovu temu više zamislio nešto u stilu da ako netko tko je recimo Hrvat kao ja ubije drugu osobu koja je Hrvat. Hrvat ubije svog sunarodnjaka... Zar se ne bi trebali sramiti toga što smo Hrvat jer je neki čovjek koji dijeli državljanstvo s nama ubio čovjeka koji također dijeli naše državljanstvo? Tea, i ovo što si napisala je jako lijepo. Dok imaš poštovanja prema drugom narodu, taj narod će imati i jednako poštovanje kakvo se i od nas očekuje. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... "tko je recimo Hrvat kao ja ubije drugu osobu koja je Hrvat. Hrvat ubije svog sunarodnjaka..." je pa onda bi se cijeli svijet treba stidjeti... PROUD TO BE CROAT...nego ja mrzim kada ti netko kaže da si balkanac..e to me iritira..ufff |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Subrino- malo si tu svačega udrobio... 1. ne da se ne sramim, nego 'Proud to be Croat' 2. ne da se ne sramim nego obožavam živjeti u Hrvatskoj (mislim da ne bi mogao/želio živjeti u iti jednoj drugoj zemlji, iako čeznem za toplijim krajevima) 3. bolna točka mi je država- da, sram me je što živim u državi čija vlast dozvoljava da ju svaka šuša guzi (npr. Slovenci, dodvoravaju se svakome, čak i Srbima, umjesto da ih opale za ratne štete), koja je sluganska i beskičmenjačka, koja radi protiv ljudi koji su je izabrali na čijoj grbači živi kao bubreg u loju
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
Naravno, vjerujem da ovdje pričamo o mirnom razdoblju i ubijanju u miru, a ne u ratu...to je totalno druga priča. Ali da se vratim na temu- ne, ne sramim se toga što sam Hrvatica....daleko od toga....ponosim se što je moja domovina tako lijepa...po tome najviše...a da se i nečim drugim ponosim Pa i ne baš.... ne stidim se ničega, ali se ni ne ponosim svačime. Nadam se da ste me shvatili ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
RapidShare: 1-Click Webhosting ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Ponosim se time što sam Hrvatica, pa čak i svojim korijenima, koji su mješoviti... nemam se čega sramit... ali isto tako i poštujem druge kulture i nacionalnosti...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Sramimo li se... Niti mislim da sam bolji od drugih zato jer sam Hrvat, niti da je netko bolji od mene zato jer je neke druge nacionalnosti. Isto tako se ne mogu sramiti ako neki drugi Hrvat učini nešto loše svojoj državi ili narodu, on se treba sramiti a ne ja.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sramimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.

Naravno, vjerujem da ovdje pričamo o mirnom razdoblju i ubijanju u miru, a ne u ratu...to je totalno druga priča.
Pa i ne baš.... ne stidim se ničega, ali se ni ne ponosim svačime. Nadam se da ste me shvatili