Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; ...jer smo Hrvati? Ili kako god koje ste pripadnosti? Da li vam se dogode neke stvari da se posramite što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-01-07, 20:44   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
Subrino se izdvaja iz mase
Sramimo li se...

...jer smo Hrvati? Ili kako god koje ste pripadnosti? Da li vam se dogode neke stvari da se posramite što ste pripadnici svoje države koju simpatizirate i u kojoj ste rođeni? Možda vas neke situacije koje se događaju u Našoj Lijepoj nagnaju na to da se postidite zbog toga?
Subrino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 20:51   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Sramimo li se...

Ne, nikada se nisam sramila toga što sam Hrvatica!
Tko god ima nešto protiv hrvatske povijesti a nije Hrvat molim prvo da počisti ispred svog praga, pa onda nek kaže što želi.
Prihvaćam kritike, ali ne vrijeđanja...uprkos svemu nikada se ne stidim... ne znam što bi to moglo biti da bi me natjeralo da se postidim "hrvatstva". (o.k. ljevičari popljuj te me)

Poštujem druge i isto očekivam da se i prema meni odnosi!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:01   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
Subrino se izdvaja iz mase

Ja sam ovu temu više zamislio nešto u stilu da ako netko tko je recimo Hrvat kao ja ubije drugu osobu koja je Hrvat. Hrvat ubije svog sunarodnjaka...

Zar se ne bi trebali sramiti toga što smo Hrvat jer je neki čovjek koji dijeli državljanstvo s nama ubio čovjeka koji također dijeli naše državljanstvo?

Tea, i ovo što si napisala je jako lijepo. Dok imaš poštovanja prema drugom narodu, taj narod će imati i jednako poštovanje kakvo se i od nas očekuje.
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:06   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,311
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

"tko je recimo Hrvat kao ja ubije drugu osobu koja je Hrvat. Hrvat ubije svog sunarodnjaka..."

je pa onda bi se cijeli svijet treba stidjeti...

PROUD TO BE CROAT...nego ja mrzim kada ti netko kaže da si balkanac..e to me iritira..ufff
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:12   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Subrino- malo si tu svačega udrobio...

1. ne da se ne sramim, nego 'Proud to be Croat'
2. ne da se ne sramim nego obožavam živjeti u Hrvatskoj (mislim da ne bi mogao/želio živjeti u iti jednoj drugoj zemlji, iako čeznem za toplijim krajevima)
3. bolna točka mi je država- da, sram me je što živim u državi čija vlast dozvoljava da ju svaka šuša guzi (npr. Slovenci, dodvoravaju se svakome, čak i Srbima, umjesto da ih opale za ratne štete), koja je sluganska i beskičmenjačka, koja radi protiv ljudi koji su je izabrali na čijoj grbači živi kao bubreg u loju
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:34   #6 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Subrino Pogledaj Poruke
Zar se ne bi trebali sramiti toga što smo Hrvat jer je neki čovjek koji dijeli državljanstvo s nama ubio čovjeka koji također dijeli naše državljanstvo?
Ne vidim koja je razlika između čovjeka koji je ubio čovjeka svoje nacionalnosti i čovjeka koji je ubio čovjeka neke druge nacionalnosti?! Po meni je to isti šljam i isto govno! Naravno, vjerujem da ovdje pričamo o mirnom razdoblju i ubijanju u miru, a ne u ratu...to je totalno druga priča.

Ali da se vratim na temu- ne, ne sramim se toga što sam Hrvatica....daleko od toga....ponosim se što je moja domovina tako lijepa...po tome najviše...a da se i nečim drugim ponosim Pa i ne baš.... ne stidim se ničega, ali se ni ne ponosim svačime. Nadam se da ste me shvatili
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:57   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
ponosim se što je moja domovina tako lijepa...po tome najviše...a da se i nečim drugim ponosim Pa i ne baš....
Evo ti jednog dokumentića koji sam složio, nadam se da će ti malo promijeniti mišljenje (sorry, namam neki website pa sam ga stavio na rapidshare):

RapidShare: 1-Click Webhosting

Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:00   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ponosim se time što sam Hrvatica, pa čak i svojim korijenima, koji su mješoviti... nemam se čega sramit... ali isto tako i poštujem druge kulture i nacionalnosti...
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:05   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Niti mislim da sam bolji od drugih zato jer sam Hrvat, niti da je netko bolji od mene zato jer je neke druge nacionalnosti.
Isto tako se ne mogu sramiti ako neki drugi Hrvat učini nešto loše svojoj državi ili narodu, on se treba sramiti a ne ja.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:42   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

I ja se ponosim što sam Hrvat... kakva sramota kakvi šta...

Moj dom je Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaa ja dižem zastavu do neba

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sramimo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103