| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; Nit se sramim, nit se ponosim, volim, to da, ali to nema veze - ono što jesam je činjenica. Ono što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Radost Europe | Nit se sramim, nit se ponosim, volim, to da, ali to nema veze - ono što jesam je činjenica. Ono što netko drugi napravi, a loše je... tja - i mi imamo predrasude prema drugima mada nas uče da to nije ispravno! Hajmo malo izokrenuti - da li se ponosimo kad neki Hrvat postane prvak svijeta u nekom sportu, pobijedi negdje. Da, a zapravo nemamo veze s tim, niti bolje igrmo tenis. Može li pametan čovjek pomislti da su svi u Brazili virtuozi u fuci? Može li pametan čovjek pomislti da bih se ja nečega trebao sramiti jer je to učinio XY koji je, eto, iste nacionalnosti kao ja? Dobro, možda me malo sram što K.I. 20, sluša narodnjake, ali nitko nije savršen. ![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Wamp : 04-01-07 u 00:14. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... ponosim se sto sam hrvatica, nemam se cega sramiti. i ne vidim zasto bi se netko sramio toga...? i imamo najljepsu himnu na svijetu!
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... E, moram priznati da sam se nadao kakvom rep-u za onaj html-ić , al' nema veze ( ), došao sam napraviti svjetsku premijeru svog novog avatara inspiriranog ovom temom (a i Grinchu je bilo vrijeme poć' u pemziju)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Sramimo li se... Kad mi se nije dalo to skidati A i ne vidim razlog da pokušavaš promijeniti moje mišljenje Jer vjerujem da su me shvatili svi koji su se potrudili me shvatiti, i u mom mišljenju nema ništa loše...osim toga, sto ljudi sto ćudi, pa tako i mišljenja ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Ma nisam baš tol'ko ozbiljan, ali kad je već tema takva stavio sam file koji sam napravio prije par godina, a relevantan je za 'proud to be Croat' temu (malo promidžbe). Inače to je spisak značajnih stvari i zanimljivosti (u kulturnom i znanstvenom smislu) vezanih uz Hrvate i Hrvatsku (npr. da smo imali prvi pomorski i zakon o osiguranju na svijetu, da je jedan naš tip osnovao Kairo, da smo imali prvu hidrocentralu na svijetu, da je Haydn Njemačku i Austrijsku himnu napisao na osnovi jedne pjesme Gradišćanskih Hrvata i sl). Neke stvari su općepoznate, a neke nisu...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Sramimo li se... Ma daleko od toga....ponosim se ja mnogim stvarima kad je moja domovina u pitanju....ali mi je cilj bilo reći, da se ipak ne ponosim slijepo....tj. da vidim i stvari koje bi mogle i trebale biti bolje. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Sramimo li se... Ponosim se, da. Ali ima i stvari u kojima ne. Tipa vandalizam i barbarstvo, privatizacija, nesloga (npr. regionalna), briga za opće dobro i slično...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Sramimo li se... Ponosim se s time što sam Hrvat jer sam rođen u zemlji koja je oduvijek bila moj dom. Ali ne ponosim se nekim djelima koje su naši sunarodnjaci činili. Bože moj, netko bi rekao zašto bi se mi sramili zbog toga te da bi se te osobe koje su činile takve loše stvari trebale sramiti, a ne mi. Ne znam, možda vam zvuči čudno. Svatko se ponosi sa svojom nacionalnošću, Srbin se ponosi svojom zemljom, Francuz svojom, tako i mi. No, nemam potrebu toliko dizati svoju zemlju do nebesa. Kao ni ičiju drugu zemlju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sramimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

, al' nema veze (

A i ne vidim razlog da pokušavaš promijeniti moje mišljenje
Jer vjerujem da su me shvatili svi koji su se potrudili me shvatiti, i u mom mišljenju nema ništa loše...osim toga, sto ljudi sto ćudi, pa tako i mišljenja