| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Subrino ...jer smo Hrvati? Ili kako god koje ste pripadnosti? Da li vam se dogode neke stvari ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
| |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Celebrity | Re: Sramimo li se... ja zivim u italiji i osjetim da sam sam stranac,ali se nikad nisam sramila togoa od kud sam i šta sam! dapače uvijek ponosno naglasim da sam hrvatica i ne daj Bože da netko predamnom kaže nešto loše o Hrvatskoj!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 335
![]() | Re: Sramimo li se... Ne sramim se iako imam puno stvari s kojima se ne slazem,jedna od njih je domovinski rat,smatram da smo se trebali braniti,ali mi idu na zivce ljudi koji su bili u ratu pa sad pricaju o srbima sve najgore,a takvih je mnogo i ne zele priznati da smo i mi pocinili neke zlocine u tom ratu...inace mislim da nikoga ne treba biti stid sto je necije narodnosti ili drzavljanosti jer nije ta osoba kriva ako je drzava prljava,korumpirana,itd...glupo je stiditi se onoga sto jesi |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Nikada se nisam stidela gde živim, odakle sam, ko sam...pogotovo kad odem u inostranstvo ...baš nikad! Volim svoju zemlju kakva god da je, šta god da je "uradila" ili nije moja je. I mislim da niko ali baš niko ni ne treba da se stidi sebe, svog naroda,svoje zemlje,svojih predaka.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 11-01-08 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
| |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
Pa ti razmisli o tome...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| charolastra | Re: Sramimo li se... Neće slijedeći nego zbog samog nicka/avatara i nastupa ban stupa odmah i trajan je Jednostavno smatram da nickovi poput: "ustaša", "četnik", "ndh" i npr "srbija do..." pozivaju na nacionalnu netrpeljivost i prepirke i nije im mjesto na forumu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sramimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.