| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; Pravilima foruma zabranjeno je registrirati se pod drugim nickom nakon banna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Pravilima foruma zabranjeno je registrirati se pod drugim nickom nakon banna ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #73 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Onda OK. Samo, budeš li se divio onakvim postovima, nećeš dugo... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #74 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... pa recimo da se sramim..pa kaj sad..takav sam..jednostavno pichkast..a jebiga..nemozhemo svi biti samouvjereni i da..ali kad sam s frendovima onda raspali buraz nema toga ceg se sramim ali inache..da.. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
Znaš, nije isto kada u razredu punom kršćanske djece razrednica prozove ime koje nije toliko često na ovim prostorima, onda klinci podjebavaju... Znalo je bit napetih situacija u odrastanju... Prije mi je bilo neugodno, al sam shvatio da sam barem po nečemu poseban i da me ta različitost određuje kao pojedinca...sad se ponosim time što jesam i nikada ne osjećam ikakvu nelagodu... Nijedan se Hrvat nebi trebao sramiti onoga što je, dapače, trebali bismo se ponositi jer barem toliko dugujemo svima koji su nam omogućili da sada vodimo ovakve razgovore.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Citat:
Adolon, svaka čast!! I ne treba se stideti nikad. Imam i ja drugaricu muslimanske nacionalnosti i isto tako je bilo i sa njom dok smo bile mladje (osnovna škola) ali znaš kako, pravi prijatelji nikad na to neće gledati kao neki.I uvek će postojati ta različitost i kao deca kakva su sama po sebi, i da si crn ili da imaš nešto drugačije što ostali nemaju deca će uvek reagovati tako. Ali kad se malo odraste shvati se kako ne treba imati stid u sebi što smo drugačiji od drugih u okruženju. Treba se ponositi svojom verom bez obzira kakvi su ratovi vodjeni i koliko je sam narod grešio u nekim koracima. Ja jesam Srpkinja i svesna šta se sve dešavalo "devedese i neke" i svesna grešaka svoje države tj tadašnjih političara ali se nikad nisam stidela ono što jesam.Tako da mislim da niko ne treba da se stidi sebe!
__________________ ♥ Zadnji Uredio Lulu Bg : 11-01-08 u 23:49. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Svakako sam ponosan na to što sam Hrvat, volim svoju državu i sve ljude koji žive u njoj a ujedno je vole i poštuju kao i ja. Ovdje bih svakako naglasio da nisam lokal patriotai da volim svaki kutak lijepe naše. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sramimo li se... naravno da ne...čak sam i ponosan što sam hrvat jer mislim da smo mi hrvati osobe koje su dosta sretnije i više uživaju u životu od drugih naroda...
__________________ Nikad nemoj čekati princa na bijelom konju, Obično naiđe konj u bijelom bmw-u. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sramimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.