Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; Pravilima foruma zabranjeno je registrirati se pod drugim nickom nakon banna...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 16:20   #71 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Sramimo li se...

Pravilima foruma zabranjeno je registrirati se pod drugim nickom nakon banna

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:23   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 3
Blue ocean se izdvaja iz mase

Također je zabranjeno offtopičarit
BTW. ja nisam banniram niti sam se registrirao pod drugim nickom
Blue ocean je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:28   #73 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Onda OK.

Samo, budeš li se divio onakvim postovima, nećeš dugo...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:46   #74 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,943
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

pa recimo da se sramim..pa kaj sad..takav sam..jednostavno pichkast..a jebiga..nemozhemo svi biti samouvjereni i da..ali kad sam s frendovima onda raspali buraz nema toga ceg se sramim ali inache..da..
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 17:50   #75 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Subrino Pogledaj Poruke
...jer smo Hrvati? Ili kako god koje ste pripadnosti? Da li vam se dogode neke stvari da se posramite što ste pripadnici svoje države koju simpatizirate i u kojoj ste rođeni? Možda vas neke situacije koje se događaju u Našoj Lijepoj nagnaju na to da se postidite zbog toga?
Ha čuj nikada se nisam sramio što sam Hrvat, ali sam doživio neke neugodnosti na račun vjere jer sam musliman.

Znaš, nije isto kada u razredu punom kršćanske djece razrednica prozove ime koje nije toliko često na ovim prostorima, onda klinci podjebavaju...
Znalo je bit napetih situacija u odrastanju...

Prije mi je bilo neugodno, al sam shvatio da sam barem po nečemu poseban i da me ta različitost određuje kao pojedinca...sad se ponosim time što jesam i nikada ne osjećam ikakvu nelagodu...

Nijedan se Hrvat nebi trebao sramiti onoga što je, dapače, trebali bismo se ponositi jer barem toliko dugujemo svima koji su nam omogućili da sada vodimo ovakve razgovore.
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 23:39   #76 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: NDH Pogledaj Poruke
Ti se puno toga moraš stidjeti, kao što je činjenica da je tvoja nacije od 1990- 2000. započela nekoliko ratova i sve slavno izgubila
Aha , ti si taj NDH ... Joj meni ovo postalo smešno al' ajdeee , kako hoćeš .

Adolon, svaka čast!! I ne treba se stideti nikad. Imam i ja drugaricu muslimanske nacionalnosti i isto tako je bilo i sa njom dok smo bile mladje (osnovna škola) ali znaš kako, pravi prijatelji nikad na to neće gledati kao neki.I uvek će postojati ta različitost i kao deca kakva su sama po sebi, i da si crn ili da imaš nešto drugačije što ostali nemaju deca će uvek reagovati tako. Ali kad se malo odraste shvati se kako ne treba imati stid u sebi što smo drugačiji od drugih u okruženju. Treba se ponositi svojom verom bez obzira kakvi su ratovi vodjeni i koliko je sam narod grešio u nekim koracima.
Ja jesam Srpkinja i svesna šta se sve dešavalo "devedese i neke" i svesna grešaka svoje države tj tadašnjih političara ali se nikad nisam stidela ono što jesam.Tako da mislim da niko ne treba da se stidi sebe!

Zadnji Uredio Lulu Bg : 11-01-08 u 23:49.
Lulu Bg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 10:42   #77 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Čovjek bez stida je emocionalno invalidan i bez karaktera.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 16:23   #78 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,492
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Svakako sam ponosan na to što sam Hrvat, volim svoju državu i sve ljude koji žive u njoj a ujedno je vole i poštuju kao i ja. Ovdje bih svakako naglasio da nisam lokal patriotai da volim svaki kutak lijepe naše.
dark_zg je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 16:32   #79 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 735
Moneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono nešto

ne sramim se.
i tak kad dodješ negdje vam svi misle da si iz rusije. tak da..
Odgovori sa citatom
Star 24-06-08, 20:31   #80 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,147
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

naravno da ne...čak sam i ponosan što sam hrvat jer mislim da smo mi hrvati osobe koje su dosta sretnije i više uživaju u životu od drugih naroda...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sramimo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108