| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Sramimo li se... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 naravno da ne...čak sam i ponosan što sam hrvat jer mislim da smo mi hrvati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sramimo li se... imam dojam da znamo više uživati u životu od drugih naroda...da se znamo više opustiti...mišljenja sam da se znamo više zabaviti od npr. švicaraca ili njemaca,kod kojih je posao uvijek na prvome mjestu,i koji su inače dosta hladniji i zatvoreniji...
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... domoljub san, nikako nacionalist
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Ne vidim razlog zašto bih se sramio. Zemlja nam je prelijepa, raznolika (ravnica,planine,more) kao rijetko koja, ljudi su u večini dobrodušni i gostoljubivi i ja je stoga volim, i kako kaže forumaš marinkoM8 veliki sam domoljub ali nikako nacionalista. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sramimo li se... Nisam opterećena s nacionalnošću, ni svojom ni tuđom. Volim svoju državu, ali je isto tako i ne volim zbog određenih razloga.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Sramimo li se... volim svoju drzavu, i jedino cega se sramim su razno razni losi politicari (citaj lopine) koje sve rasprodaju i sam gledaju svoju dobit... takodjer se slazem s marinkom ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #87 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sramimo li se... naravno da se ne sramim nego ponosim (normalna stvar, bez ikakve patetike) i slažem se s dečkima - sahatabom, marinkom i dark_zg-om - te bih još dodao da je greška poistovjećivati domoljublje s nacionalizmom. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 548
![]() ![]() | Re: Sramimo li se... Naša država strašno škripi po raznim područjima, nevezano uz domoljublje, baš ako volite ovu zemlju, loše stvari u njoj tjeraju nas na sram
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Sramimo li se... Citat:
![]() jadni ste, budi sretan što je tamo jedan hrvat kojeg ti nikada nećeš upoznati dao svoj život kako bi ti danas mogao slobodno šetati ulicom,on je ginuo za ideale koje ti pljuješ!
__________________ Michael Phelps-the one and the only | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sramimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.