| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; Super je biti gay...a ni fiksanje nije loše...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? cemu glupi komentari u ozbiljnoj temi? al ozbiljno...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što bi lakše prihvatili? Neka dijete bira svoju seksualnost onako kako mu najviše paše i u čemu će najviše uživati. Uvijek bi prihvatila sve odluke koje donese po tom pitanju, mada smatram da i nije do mene da ja to prihvaćam. Teško bi prihvatila da mi je dijete narkoman isključivo zbog njegovog zdravlja i straha za njegovu budućnost. Ali baš nikad mu ne bi okrenula leđa i sve bi napravila da ga riješim tog poroka.
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #108 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? definitivno nek je gay/lezba.... gledajući s te strane da se takav rodio/la... znači nema nikakve osude... dok da se drogira, tu treba već ispitivati razloge njegova drogiranje- nezadovoljstvo životom..bla bla... i osjećala bi krivnju, bez obzira što nisam kriva... a ako je gay/lezba... tu se mene nema šta osuđivat...
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Makarska
Poruka: 39
![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Definitvno da bude gay, ovako bar imaš sina . Ako se drogira velika je šansa da će ubrzo odapeti. Da ne govorim da bi kao narkoman dolazio tražiti novac od mene koji mu ja nebi dao,te bi bilo sranja. Ovako nađe bogatog ljubavnika pa oni meni mogu posuđivati pare...
__________________ U današnje doba svi koji koriste Google misle da su doktori. Ali uistinu pravi kreteni su oni koji ga ne koriste uopće. Nije više prvo ispeci pa reci. Sad to glasi Googlaj pa reci... |
| | |
![]() |
| Tagovi: laks e, prihvatili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.