| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Lovel Da mi je kćer gay Imali tvoj odgovor kakve veze sa slikom tvoga avatara... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Prihvatila bi svoje dijete onakvo kakvo je, samo da je sretno...naravno da nijedna mogućnost nije ugodna ali ako moram birat između narkomana i djeteta koji je gay, izabrala bi ovo drugo...tj.lakše bih prihvatila ovo drugo...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| next best thing | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
koji sam ja kreten,tek sam sad skužio tvoj avatar ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
kaj prvo i zadnje nisu isto??????????????? ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
![]() A još sam je prvo pitao za dozvolu! :
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #20 (permalink) | |||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
Citat:
Ha ha ha ha ha ha ha... :rofl: :rofl: :rofl: @ Silence Citat:
Čak i na ovakvo pitanje možeš vidit svakave kretenoidne odgovore.Doduše, pitanje je maksimalno gadno. Ne dao bog da ikad moram birat između takvih opcija... stvarno ne znam što bih izabrao. Ovisnost o drogi je nešto najgore što postoji, užas nad užasima, jezivo i grozomorno... A opet, s druge strane, ne mogu reć da bih mirno prihvatio da mi jednog dana dijete dođe i kaže da je gay... Ne znam, stvarno ne mogu reć... preteško mi je to makar i zamislit | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: laks e, prihvatili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:07.

: