| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; Što bih lakše prihvatio? Da vam jedno kažem, ja svoje dijete da ga imam nikada ne bih odbacio. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Što bih lakše prihvatio? Da vam jedno kažem, ja svoje dijete da ga imam nikada ne bih odbacio. Da je homoseksualno, prihvatio bih njegovu odluku jer on/a ima pravo voljeti koga hoće. Ljubav ne bira spol. I bit će mi drago da moje dijete bude sretno. Da je moje dijete narkoman, pokušao bih mu pomoći i biti uz njega, da mu dam potpunu podršku i prošao bih liječenje s njime/njom do kraja. Sve u svemu, moje dijete - moja sveusrdna podrška. ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Nema nista gore od narkomana, na samo razmisljanje o tome se najezim. ![]() A druga opcija mi je lakse podnosljiva, to bih nekako prihvatila. Ovo me podsjeca na pitanje bili radje sina pedera ili kcer drolju? I ja bi opet izabrala sina pedera.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Gay bilotko... to znači da su barem oni iskreno sretni...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Što bi lakše prihvatili? Ne bi svoje dijete odbacila ni da je gay ni da je narkoman! Kod droge bi mu naravno pomogla, a da mi dodje sin ili kci i kaze da je gay ne vjerujem da bi bila bas odusveljena ali ako bi on/ona bio/bila sretan/sretna i ja bi bila sretna
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Rađe gay. Ako će se već guzit, pušit ili kaj već, onda nek rađe to radi iz ljubavi i zato što ga/ju usrećuje, nego da se vucara okolo sa nekim starcima sa kožom ko kvasac za je**** kn!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: laks e, prihvatili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.