| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Kezo Što bi lakše prihvatili: 1.Da vam je sin/kćer gay 2.Da vam je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? I ja bih radije da je homoseksualnog opredjeljenja, ako već moram izabrat' jednu od dvije ponuđene opcije. Smatram da homoseksualnost nije bolest, nije ništa loše, samo je još uvijek neobična, mada i ne više toliko rijetka. Da je narkoman - mislila bih da je moj odgoj negdje zakazao i vjerojatno bih i bila u pravu. I inače što se tiče ljudi koji mrze homoseksualce, misle da je to bolest, da je to ogavno ili što već, mogu im samo poručiti da su ogavni oni sami. To što je netko homoseksualac ne znači da je u svim drugim aspektima života manje vrijedan nego heteroseksualac. I ne razumijem čemu ih se toliko osuđuje i zašto bi se nekoga uopće ticalo tko s kim spava. Valjda svatko ima pravo na svoju privatnost i svoj izbor u bilo čemu, pa tako i u seksualnom opredjeljenju.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
ma prihvatio bi sve... sve su to odabiri koje je slobodan sam učiniti... al bi se odgojem pobrinuo da je mala vjerovatnost za to! mada se kako kažu.. rodite gej, onda nemreš ništa protiv toga... ..a narkomaniju ipak možeš rješiti pervencijom... a ak se i dogodi, izvuč ga iz toga svim silama!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
Spolna orijentacija nije stvar izbora. Čovjek tu nije slobodan. Nitko ne može odlučiti da od sada promijeni spolnu orijentaciju. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Hm...ne znam. Možda da mi je ćerka lezbejka...Jao zahebano pitanje,baš...sve ali nikako i nikad narkoman.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: laks e, prihvatili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.