| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Hm...ne znam. Možda da mi je ćerka lezbejka...Jao zahebano pitanje,baš...sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
Ima lijeka i da se prebrodit i proć preko toga. Kita u dupe ne.
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Jeste, u pravu si.Izlečiva je ali mnogoo teška "bolest" a nikad ne znaš da li neko može uspeti u lečenju ili ne.Mali je procenat ljudi koji se izleči, veći je ipak onaj drugi procenat ljudi.Tako da sve samo ne narkoman.Moje mišljenje!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: laks e, prihvatili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.