Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; ne bih prihvatio ni jedno ni drugo,iskren da budem,uopce ne znam sto bi napravio s tim djetetom,gay ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-01-08, 18:34   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,869
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Re: Što bi lakše prihvatili?

ne bih prihvatio ni jedno ni drugo,iskren da budem,uopce ne znam sto bi napravio s tim djetetom,gay ljudi nisu cijenjeni jos u drustvu i znam jednog tipa koji je jako ismijan zbog toga i ogovaraju ga skoro svi...tako da uopce ne znam sto bi u toj situaciji,da je narkoman...do toga ne bi vjerojatno ni došlo,ipak moraš skužit ako ti je dijete narkoman,a ako je probao koji put drogu to bi rijesio razgovorom,ako ne onda lijecenjem,u svakom slucaju nije ni jedno ni drugo lako prihvatljivo
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 18:38   #72 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Zloduh je učinio sva zla ovoga svijeta. Treba redovito ići u Crkvu i moliti se Bogu za spas njegove duše.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 18:39   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,869
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 08:42   #74 (permalink)
Uvaženi forumas

Sodoma i Gomora - eto što je svijet postao.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 08:46   #75 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Zloduh je učinio sva zla ovoga svijeta. Treba redovito ići u Crkvu i moliti se Bogu za spas njegove duše.
Ja sam teolog, ali o zlodusima i sličnim stvarima mislim da su izmišljotina fanatika.
Razumjem cijelu tu filozofiju, ali da se sve povezuje s tim- mislim zaista. Riga mi se na to.

Citat:
Sodoma i Gomora - eto što je svijet postao.

Relativizam i komentari "Sve je okej, sve je prihvatljivo" nemaju nikakve veze sa Sodomom i Gomorom.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 08:48   #76 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

hm.... najradije nijedno......ako se mora birati....

onda narkoman.... jer se skine i dobro.... naravno da je bez kakvih posljedica.........ako je gay, ostat če gay.....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:18   #77 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam teolog, ali o zlodusima i sličnim stvarima mislim da su izmišljotina fanatika.
Razumjem cijelu tu filozofiju, ali da se sve povezuje s tim- mislim zaista. Riga mi se na to.
A tko je onda Isusa iskušavao u pustinji? Možda neki dobrica teolog?

Sodoma i Gomora, oličenje zla i poživotinjenja čovjeka, su uništene zbog svih mogućih opačina koje se i danas prakticiraju i od kojih se putem medija od zla pravi vrlina.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:20   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

gey bi definitivno prije prihvatila!! za drogu nema isprika,to je vlastiti izbor i sam si svjesno nanosi zlo i bol,čisto uništavanje života!

a homoseksualnost ne biraš ti...to je više nešto mentalno,(i nemojte se sad smijati na ovo) nešto dublje!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:25   #79 (permalink)
Uvaženi forumas

Kako to misliš da je homoseksualnost nešto mentalno i nešto dublje? To još nisam čuo pa bih volio znati što se pod tim misli.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:28   #80 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
A tko je onda Isusa iskušavao u pustinji? Možda neki dobrica teolog?
Vrag.

Ali to ima veze sa temom, znači VJERNICI vjeruju da ga je vrag iskušavao, ali ti moraš prihvatiti da nisu svi vjernici i da ne možeš svo zlo svijeta prebacivati na zle duhove.
Ljudi su grešni, stoga mislim da smo se sami doveli u situacije koje ti prepisuješ višim silama.

Zlo duh ne vlada. Ovo je kao da objašnjavam neku kultnu religiju, a ne kršćanstvo.

Citat:
Sodoma i Gomora, oličenje zla i poživotinjenja čovjeka, su uništene zbog svih mogućih opačina koje se i danas prakticiraju i od kojih se putem medija od zla pravi vrlina.
Ma te opačine o kojima ti govoriš prakticirale su se i u Rimskom carstvu, i u srednjem vijeku, a prakticiraju se i danas...
Budi bez brige sumpor se neće posuti po nama, jedno ako ga sami ne prosepemo u obliku atomski bomba ili nuklearnog oružja.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: laks e, prihvatili, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 20:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113