| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi lakše prihvatili? u Znanost forumu; ne bih prihvatio ni jedno ni drugo,iskren da budem,uopce ne znam sto bi napravio s tim djetetom,gay ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? ne bih prihvatio ni jedno ni drugo,iskren da budem,uopce ne znam sto bi napravio s tim djetetom,gay ljudi nisu cijenjeni jos u drustvu i znam jednog tipa koji je jako ismijan zbog toga i ogovaraju ga skoro svi...tako da uopce ne znam sto bi u toj situaciji,da je narkoman...do toga ne bi vjerojatno ni došlo,ipak moraš skužit ako ti je dijete narkoman,a ako je probao koji put drogu to bi rijesio razgovorom,ako ne onda lijecenjem,u svakom slucaju nije ni jedno ni drugo lako prihvatljivo
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
Razumjem cijelu tu filozofiju, ali da se sve povezuje s tim- mislim zaista. Riga mi se na to. ![]() Relativizam i komentari "Sve je okej, sve je prihvatljivo" nemaju nikakve veze sa Sodomom i Gomorom.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? hm.... najradije nijedno......ako se mora birati.... onda narkoman.... jer se skine i dobro.... naravno da je bez kakvih posljedica.........ako je gay, ostat če gay..... |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Citat:
Sodoma i Gomora, oličenje zla i poživotinjenja čovjeka, su uništene zbog svih mogućih opačina koje se i danas prakticiraju i od kojih se putem medija od zla pravi vrlina. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što bi lakše prihvatili? gey bi definitivno prije prihvatila!! za drogu nema isprika,to je vlastiti izbor i sam si svjesno nanosi zlo i bol,čisto uništavanje života! a homoseksualnost ne biraš ti...to je više nešto mentalno,(i nemojte se sad smijati na ovo ) nešto dublje!![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi lakše prihvatili? Vrag. Ali to ima veze sa temom, znači VJERNICI vjeruju da ga je vrag iskušavao, ali ti moraš prihvatiti da nisu svi vjernici i da ne možeš svo zlo svijeta prebacivati na zle duhove. Ljudi su grešni, stoga mislim da smo se sami doveli u situacije koje ti prepisuješ višim silama. Zlo duh ne vlada. Ovo je kao da objašnjavam neku kultnu religiju, a ne kršćanstvo. Citat:
Budi bez brige sumpor se neće posuti po nama, jedno ako ga sami ne prosepemo u obliku atomski bomba ili nuklearnog oružja.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: laks e, prihvatili, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:54.

) nešto dublje!