| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? u Znanost forumu; Da ste Sloba 1991 godine i imate moć kakvu je on imao od Crne gore, Vojvodine, Srbije i Kosova (rukovodstva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? Da ste Sloba 1991 godine i imate moć kakvu je on imao od Crne gore, Vojvodine, Srbije i Kosova (rukovodstva pod svojom upravom) do naklonosti JNA, vanjske naklonosti Amerikanaca i Europe za održanjem SFRJ, što bi ste napravili?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? Otišao bi na neki otok, kupio kaić i išo fatati ribe dok sma u penziji. A ne isao raditi ogromna sranja tamo gdje ne treba. I još bi pozvao Frenkya i Aliju dana briškule
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? Ja bi predvidila budućnost i osnovala beogradski pašaluk. ![]() A onda laganini promjenila ženu i ajmo na Karibe, a vi se koljite. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? Ma ubio bi se isti čas, zapravo ne želim si to ni zamisliti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? ajme teme... bolji gljava! da sam bio miloš... sigurno nebi razmišljao tako ratoborno.. dao bi svima narodima za pravo proglašenje neovisnosti... nikakvi snovi o velikoj srbiji.. odstranio bi sve radikalne nacinaliste na neko ljepo mjesto gdje nemogu nikome naudit... recimo u ludnicu ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? Ne znam šta bih radio da sam bio Zlobo ... al znam šta bih radio da sam bio normalan lider , sa još takvih 5-6 normalnih u ostalim ex-Yu republikama. Prihvatio bih reformu države , prihvatio bih ogromnu ponuđenu pomoć EU i ušao u tu uniju ... pa danas ne bi bilo mržnje , ne bi bilo Vukovara , Srebrenice ... a bilo bi 20-ak puta višeg standarda , bili bi već 17 godina članica EU i zajebavali bi Bugare i Rumunje koji nemaju za germe.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? Citat:
Sad će netko opet skočiti s nekim komplimentom na moj račun. Ne glorificiram Slobu i njegovo djelo, niti amnestiram njegove postupke, stvar je samo u razumijevanju povijesnih, društvenih i političkih okolnosti. Koliko je zapadnim državama odgovarala jaka Srbija umjesto slabe Jugoslavije koju su na koncu raskomadali i sada će je jeftino pokupovati (svjejdoci smo kako se kupuje Hrvatska u kojoj ćemo mi jednoga dana biti stranci)? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.