| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što vaši prijatelji misle o forumu? u Znanost forumu; Pa evo, što oni prijatelji iz stvarnog svijeta misle o vama i vašim izbivanjima na forumu, ili vaši ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Što vaši prijatelji misle o forumu? Pa evo, što oni prijatelji iz stvarnog svijeta misle o vama i vašim izbivanjima na forumu, ili vaši najbliži, da li ih zanima forum, te da li ste nekog uključili ali nemaju taj isti entuzijazam kao vi i da li vam je npr. žao što recimo npr. najbolji prijatelj nezinteresirano gleda na vas kao forumaša????
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Odmah kad sam se registrirala rekla sam eowyn, pa je i ona odmah nakon tjedan dana došla... i rekla sam još jednom dečku za forum ali ne piše nikad... ove ostale ne zanimaju forumi...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Preporučio sam forum susjedu i on je napisao par postova i više se ne vraća. Ostali prijatelji se čude kad im kažem da posjećujem forum, nijedan ne pokazuje znakove zanimanja.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? uspjela sam nagovoriti kumu da se rega, ali najbolja prijateljica jos nije pala na moja nagovaranja...ostale to uopce ne zanima ili se bar tako prave.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? bhahahaha pa nisam ja perverzna. uostalom oni bliski dožive to i face to face ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Mene buraz uputio na forum i ja se zarazio..on navrati povremeno ali nije kao ja svaki dan ovdje ! Moj kum je regan na moju preporuku ali ga baš i nema često...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? moja banda uglavnom ne zna ni upalit komp. redom doktori i intelektualci
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, neforumasi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.