Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Što vaši prijatelji misle o forumu? u Znanost forumu; Pa evo, što oni prijatelji iz stvarnog svijeta misle o vama i vašim izbivanjima na forumu, ili vaši ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-02-07, 23:59   #1 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Što vaši prijatelji misle o forumu?

Pa evo, što oni prijatelji iz stvarnog svijeta misle o vama i vašim izbivanjima na forumu, ili vaši najbliži, da li ih zanima forum, te da li ste nekog uključili ali nemaju taj isti entuzijazam kao vi i da li vam je npr. žao što recimo npr. najbolji prijatelj nezinteresirano gleda na vas kao forumaša????

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 00:06   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Što vaši prijatelji misle o forumu?

Odmah kad sam se registrirala rekla sam eowyn, pa je i ona odmah nakon tjedan dana došla... i rekla sam još jednom dečku za forum ali ne piše nikad... ove ostale ne zanimaju forumi...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 02:53   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Preporučio sam forum susjedu i on je napisao par postova i više se ne vraća. Ostali prijatelji se čude kad im kažem da posjećujem forum, nijedan ne pokazuje znakove zanimanja.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 13:39   #4 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

uspjela sam nagovoriti kumu da se rega, ali najbolja prijateljica jos nije pala na moja nagovaranja...ostale to uopce ne zanima ili se bar tako prave.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 13:44   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
uspjela sam nagovoriti kumu da se rega, ali najbolja prijateljica jos nije pala na moja nagovaranja...ostale to uopce ne zanima ili se bar tako prave.

a onda dođu i čitaju sve tvoje perverzije na forumu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 13:54   #6 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

bhahahaha pa nisam ja perverzna.
uostalom oni bliski dožive to i face to face

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 16:30   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Mene buraz uputio na forum i ja se zarazio..on navrati povremeno ali nije kao ja svaki dan ovdje !
Moj kum je regan na moju preporuku ali ga baš i nema često...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 15:06   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Odmah kad sam se registrirala rekla sam eowyn, pa je i ona odmah nakon tjedan dana došla... i rekla sam još jednom dečku za forum ali ne piše nikad... ove ostale ne zanimaju forumi...

Većini se dopada čitati, ali ne i postati.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 15:11   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,331
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

moja banda uglavnom ne zna ni upalit komp. redom doktori i intelektualci
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 17:43   #10 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,629
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Mojima sam vjerojatno ja zgadio forum, jer misle da ovdje dolaze samo ovakvi frikovi i bolesnici ko ja...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forum, neforumasi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103