Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Što vaši prijatelji misle o forumu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Meni je jedan frend povremeno ovdje, a ovog drugo frenda niti ne zanimaju forumi, čovjek se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-07, 22:09   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase
Re: Što vaši prijatelji misle o forumu?

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Meni je jedan frend povremeno ovdje, a ovog drugo frenda niti ne zanimaju forumi, čovjek se uživio u igranje wow-a i ne pušta ga baš

LOOOOL takvi su najjaci!!!!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 03:12   #22 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
uspjela sam nagovoriti kumu da se rega, ali najbolja prijateljica jos nije pala na moja nagovaranja...ostale to uopce ne zanima ili se bar tako prave.
gle quotam samu sebe jebiga...ispravak netočnog navoda!

najbolja prijateljica je pala na moja nagovaranja i sad je ovisna o forumu
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 09:08   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

a kak je krenula, imat će više poruka od tebe do ljeta
ma moji znaju, ali nakon kaj sam iz zakačio na gledanje serija, odbijaju moje prijedloge o bilo čemu vezanom uz net ...

još prije nove godine su mi govorili da kak mogu stalno neke serije gledat, sad samo dobivam pozive da jel sam lud, pa izašla je nova epizoda a još nisu vidli ...

još im uspijem uvalit i koju igru uz to ... jedan frend, od kad je instalirao STALKER-a, svaki put kad ga nazoveš kaže da je vani i da se vraća za par sati
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 09:46   #24 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja sam prijatelje na netu stekao, a na forum sam doveo cijelu obitelj.
Intimuse ne zovem na forum, a i jako su rijetki oni koji se za ovo mogu zakačiti.
Zapravo malo pretjerujem, jer je i mene dovela žena, i sad to naziva najvećom pogreškom u životu, naravno poslije vjenčanja.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 16:48   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Moji prijatelji/legice neznaju za ovaj forum,tako da ne misle,ovdje ja sama trošim svoje dragocjeno vrijeme,i naravno pametujem a da me nitko nesluša...
To mi treba
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:42   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

ja mojima nesmem ni reci da sam ovde pocepali me
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 21:23   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Mojoj ekipi se ne da visit po forumima, više vole one neaktivne....
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:54   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

moji nemaju internet hhhhhh
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 21:03   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,290
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Ja svojih pozvao dvoje i mislim ih dovesti još, pa ih pitam kaki su komentari i kažu da tu ima puno "bisera",
ali i onih koji su istomišljenici s njima, tako da to smatram da im se sviđa jer mogu raspravljati o tome!!!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-08, 18:52   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-10-08
Poruka: 217
zaneti.m se izdvaja iz masezaneti.m se izdvaja iz mase

Moji prijatelji, neki imaju pozitivno mišljenje a neki imaju loše mišljenje, ukusi su različiti, tako da mene ne zanimaju mišljenja mojih prijatelja.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forum, neforumasi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114