| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Što vaši prijatelji misle o forumu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Meni je jedan frend povremeno ovdje, a ovog drugo frenda niti ne zanimaju forumi, čovjek se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Citat:
LOOOOL takvi su najjaci!!!!!!!!!! ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Citat:
jebiga...ispravak netočnog navoda!najbolja prijateljica je pala na moja nagovaranja i sad je ovisna o forumu ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? a kak je krenula, imat će više poruka od tebe do ljeta ![]() ma moji znaju, ali nakon kaj sam iz zakačio na gledanje serija, odbijaju moje prijedloge o bilo čemu vezanom uz net ... još prije nove godine su mi govorili da kak mogu stalno neke serije gledat, sad samo dobivam pozive da jel sam lud, pa izašla je nova epizoda a još nisu vidli ... ![]() još im uspijem uvalit i koju igru uz to ... jedan frend, od kad je instalirao STALKER-a, svaki put kad ga nazoveš kaže da je vani i da se vraća za par sati ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Ja sam prijatelje na netu stekao, a na forum sam doveo cijelu obitelj. Intimuse ne zovem na forum, a i jako su rijetki oni koji se za ovo mogu zakačiti. Zapravo malo pretjerujem, jer je i mene dovela žena, i sad to naziva najvećom pogreškom u životu, naravno poslije vjenčanja.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Moji prijatelji/legice neznaju za ovaj forum,tako da ne misle,ovdje ja sama trošim svoje dragocjeno vrijeme,i naravno pametujem a da me nitko nesluša... To mi treba ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Ja svojih pozvao dvoje i mislim ih dovesti još, pa ih pitam kaki su komentari i kažu da tu ima puno "bisera", ali i onih koji su istomišljenici s njima, tako da to smatram da im se sviđa jer mogu raspravljati o tome!!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: beograd
Poruka: 217
![]() ![]() | Re: Što vaši prijatelji misle o forumu? Moji prijatelji, neki imaju pozitivno mišljenje a neki imaju loše mišljenje, ukusi su različiti, tako da mene ne zanimaju mišljenja mojih prijatelja.
__________________ hteli bi ste da znate jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? ali draga gospođo inteligentni muškarci se uopšte ne žene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, neforumasi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

jebiga...ispravak netočnog navoda!