| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Svijet kad bi imao 100 stanovnika u Znanost forumu; Žalosno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Svijet kad bi imao 100 stanovnika Žalosno...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svijet kad bi imao 100 stanovnika ni ja nemogu pogledat ima ko to snimljeno da uploada ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Svijet kad bi imao 100 stanovnika ti se šališ ili?! ![]() nema nikakvih smajlića pa ne znam... ![]() al ak fakat misliš da nema smisla i da je neusporedivo,varaš se....to je objašnjeno u malim brojikama jer je tako "lakše" shvatiti svijet oko nas! nama je naša Zemlja velika ali naspram Svemira mi smo stvarno tako minijaturni... i jel da da izgleda dosta zabrinjavajuče tako...te brojike i postoci....e pa tako i je u stvarnosti!! to je ono zastrašujuće ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
![]() |
| Tagovi: 100 stanovnika, svijet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.