| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi "Težak" život u norveškom zatvoru.... u Znanost forumu; Čudnim se čudom čudimo kakvi su naši zatvori...telka, sobe... A snimite šta sve zatvorenici imaju na raspolaganju u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Težak" život u norveškom zatvoru.... Čudnim se čudom čudimo kakvi su naši zatvori...telka, sobe... A snimite šta sve zatvorenici imaju na raspolaganju u Norveškoj...pa tko nebi tamo služio kaznu... Telefoni, telke, kožni dvosjedi, društvene igre, sportski tereni ![]() čudi me da kod njih kriminal nije u porastu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: "Težak" život u norveškom zatvoru....
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: "Težak" život u norveškom zatvoru.... Imaju bolje uvjete života nego 90% ljudi u ovoj našoj banana državi....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Težak" život u norveškom zatvoru.... svejedno, bitno je kakav tko biljeg nosi u društvu po izlasku iz prdekanu. tada je manje bitno koliko je zvjezdica zatvorski smještaj imao. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: "Težak" život u norveškom zatvoru.... kakav kriminal?kako kod nas rade statistiku koliko je svaki hrvat zadužen,tako i oni imaju statistiku da je svaki stanovnik u plusu oko 250000kn,s tim da sve ostalo imaju,stan,auto........... stvarno im je teško
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.