joj svi se groze sisa na plaži, a istima su doma u sobi na tipkovnici proliveni naraštaji i naraštaji obitelji
djeca danas znaju k'o i mi...ja sam u tim godinama znao samo za jednu rupu, i to u nosu, a danas im je sve na dohvat ruke i sve već znaju
Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pozdrav svima ! Ovo mi je prva poruka na ovome forumu. Nisam bio siguran u koji podforum da stavim ovu ...
joj svi se groze sisa na plaži, a istima su doma u sobi na tipkovnici proliveni naraštaji i naraštaji obitelji
djeca danas znaju k'o i mi...ja sam u tim godinama znao samo za jednu rupu, i to u nosu, a danas im je sve na dohvat ruke i sve već znaju
meni toples ne smeta.. a sto tebi tocno smeta? to sto klinci gledaju sikice ili to sto se tebi dize na plazi pa imas problem kako malca sakriti?![]()
Nek ljudi rade šta žele, ljudi se ne bi trebali sramiti svog tijela.
Neki bogme bi. Nema mi goreg nego vidjeti masne odurne prastare babuskare koje izgledaju kao da je more izbacilo truplo ulješure na plažu sa sisetina koje se klatare po svuda. Odurno, fuj i još jednom odurno!
Takve odurnjače i zapravo svi koji ne spadaju u nekakav uvriježen kanon ljepote neka se razotkrivaju na nudističkim plažama.
Dakle - zgodne cure toples?
Grde i debele i masne?![]()
Vodolinjo, tebi je ona debela, nekom je taman.
Ja sam za topless... Volim to!!! Jako!!!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
A baš njih briga da li ti se gade ili ne.
Vodolinho, tebe jako muči sloboda izbora.
Nikako se ne možeš s tim sprijateljiti.
Trebao bi osnovati neku svoju stranku. Specijaliziranu samo za takve.
Kad pirati mogu imati- možeš i ti.
Zar nije dobra ideja?
Edit: kod ovih slučajeva. Kako žene trebaju dojiti djecu??
Dijete ne smije vidjeti sisu, jer će imati traume cijeli život.
Sjetih se Oggya nešto![]()
Zadnji Uredio teica : 14-06-09 u 23:44
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Zamolio sam da estetski kriterij ne udje u ovu raspravu....![]()