Daj, ajde dobro je. Glupost, al nek ti bude. Ne prepire mi se s tobom.
Al nikako da netko postavi psihološku procjenu tog mog problema kojeg imam![]()
Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: mama Da...moj problem. I ja sam zamolila da mi netko pojasni kakav je to moj problem, onak pshihološki. ...
Daj, ajde dobro je. Glupost, al nek ti bude. Ne prepire mi se s tobom.
Al nikako da netko postavi psihološku procjenu tog mog problema kojeg imam![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Evo, ja ću. Ti si u biti humanist i čovjekoljubac. Potpuno si svjesna veličanstvenosti i izvrsnosti svojeg grudnog koša, kao i reakcija koje će svekoliko pučanstvo imati na razglićenost istih. Žene će pozelenit od zavisti, a muškarci će padat u nesvjest, usljed pomanjkanja prokrvljenosti u mozgu zbogradi koncentracije krvi u drugom dijelu tijela.
Kako bi poštedila sveopću mušku i žensku populaciju tih tegobnih doživljaja, ti svoje prsište držiš pokriveno.
I to je, s tvoje strane, humano i čovjekoljubivo.
Eto.
![]()
Ma ja znam zašto svoje sise ne pokazujem, nije to problem. Ovdje su mi rekli da je to što je meni neugodno vidjeti tuđe sise moj problem, samo me zanima kakav je to moj problemMožda me mama puno dojila pa se sad bojim ženskih sisa
![]()
Damf. @ Jok`s, ni` to.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Svako treba nositi svoje godine sa dostojanstvom.
Svako se treba ponašati shodno situaciji u kojoj se nalazi. Ako se nadjete u plemenu gde žene ne pokrivaju sise, nemojte ni vi. Ako ne pokrivaju ništa, nemojte ni vi.
Isto važi i za urbanu sredinu. Ne izazivajte okolinu jer vaša sloboda sa 1000 ljudi oko vas nije samo vaša.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Ajmo ovako probat. Nekada daaavno ovakve rasprave su se vodile (ne na internetu normalno) oko toga da li zenama dozvoliti da pokazu glezanj. Ok, to im je dozvoljeno. Nakon toga su na red dosle iste rasprave oko toga da li im dozvoliti da pokazu list, pa koljena, pa butine...i to im je sve dozvoljeno. Na plazi slicna prica, prvo su se zene borile protiv onih (priznam cak i ja
) okrutnih kostima do ispod koljena koji kad su se namocili nisu mislim bili laksi od svojih 10-15 kila...a o suncanju u tome necu ni govorit...i malo po malo dosle zene do jednodijelnih kupacih kostima...al nepraktican njima i on, oce one jos nesto jednostavnije, slobodnije...i eto nas do dvodijelnih kostima tj. "bikinija", potpuno legaliziranog tek oko 70-tih godina. Ni najveci pesimisti nisu to ocekivali a da ce zene vrlo brzo nakon legalizacije bikinija dobiti pravo razgolititi i dojke, e to je vec spadalo u malo zesce SF price. E sad je pitanje sto je slijedece? Borba zena za pravo da hodaju toples i po ulici, jer ej, "i muski to mogu"?? U Americi postoji i takav feministicki "pokret" koji ne trazi samo pravo zena da budu toples na plazi vec BILO GDJE GDJE TO MOGU I MUSKI - probat cu pronac link pa ga stavim tu. Po meni neka razumna granica je bila BIKINI - toples je po meni pretjeran. Mislim da tu neku crtu treba ponovno pomaknuti malo unatrag, do bikinija, a toples ostaviti "s one strane" crte. Nista drasticno, nista ekstremno, nece taj grudnjak nikoga ugrist, nema razloga panici, cak ni za feministice. Kako su se one malobrojne zene navikle na toples tako se mogu lako ponovno naviknuti i na bikini tj. grudnjak...
![]()
Meni je najzanimljivje to što kad žena rodi nestane srama. Sve parkiraju sise na pladanj i doje ko da sutra ne postoji. Dobro, ne sve, al braaate... samo ih izbace i prištekaju bebu. Ja ostanem paf....valjd zato ne pokazujem penis po nudističkim plažama. Il zato il što mi je mal.
Nekako, sise doživljavam, onako, intimnije. Baš sam ljakse.
Imao sam gro slučajeva gdje od frendova žene izbace sise preda mnom i doje! EEEEJ!! Pa šta ih u birtiji nisi pokazivala, alo!! Kontam da je do hormona i da ih boli kita za okolinu, al da sam ja na prijateljevom mjestu ne bih se osjećao ugodno da mi žena svima pokazuje sise (i to čak nije na nudističkoj, nego po gradu, domjencima..lol...) ANywayz, offtopic![]()
ja se volim kupati u toplesukao sto to neki i znaju
smatram da svako ima pravo na svoj izbor...
mama jednog curetka