Sisa je zlo!!!
Zabranimo pokazivanje dekoltea, sisa i bilo kakvih "božesačuvaj" dijelova tijela na cesti/plaži!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidilinjinooo: jel sad dobro ime napisano?
Pa budi prvi sa strankom. Revolucionar.
Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: Arylin A baš njih briga da li ti se gade ili ne. Pa u tome i je stvar. ...
Sisa je zlo!!!
Zabranimo pokazivanje dekoltea, sisa i bilo kakvih "božesačuvaj" dijelova tijela na cesti/plaži!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidilinjinooo: jel sad dobro ime napisano?
Pa budi prvi sa strankom. Revolucionar.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ali kada je to jedino ključno u svemu.
Ajde ne kenjaj, oke. Gdje sam ja to napisao da sam za APSOLUTNU zabranu pokazivanja sisa ili ikakve golotinje?
Citiraj mi, molim te.
Šta te možda šora šta bi ja i tebi zabranio jer se možda nalaziš u mojim kriterijima za neprihvatljivo, pa sikčeš tu u nekakvim apsolutima?
Ma ne govorim tebi čovječe, nego njemu (otvaraču teme).
A za ovo pitanje... A čuj, ti si superiorniji samim tim što si purger, a ja hercegovka
Mi se ne miješamo, božesačuvaj.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
jebo vas ja jeste vas dvoje bivsi u jako losim odnosima ili to samo tako izgleda?
o.t.
ma koga zaboli... ko voli nek izvoli, lipi par cica volin viti, ruzni necu pogledat izaboli me... sto sad. ako neko oce imat osuncane zasto ne, samo koza tu je malo osjetljivija pa nek pazi.
Zadnji Uredio Sahataba : 15-06-09 u 00:01
O bože kako volim ljude koji nemaju ni jedan argument, pa me omalovažavaju i vrijeđaju.
Saha: Nismo. Ništa, nema sapunice.
Ti si iz Zadra pa vjerujem da se kupaš u toj okolici.
Ono šta sam ja znao vidjeti na plažama Orebića nije niti za Animal Planet. A i ovi iz National Geographica bi si isto 2x razmislili o snimanju.
Morske slonice. U-faking-žas.
Masna, debela krmad, sa ogromnim nožurdama, sa celulitom odavde to Tokia. Ok, jebi ga, baba je debela, stisle su ju godine, više se ne pazi na prehranu itd. Sve to razumijem.
Ali onda 2 odurna suha tobolca... Ma užas... Pa kome to treba za vidjeti?
a jebemu ja bas mislija da ce bit malo drame i tako to :/ jos ono da si ostavila dobar dojam na njega, a on los na tebe to mi je dalo naslutit nesto takvo ono one night stand i sla sad salu na stranu.
a gle jednostavno ne gledas... sto da ti kazem kad dodje par lipih mladih cica nadoknadi i 10 tihdoduse tu di san ja se otprilike zna di se ide suncat topless di skroz gol a di se normalno ide na kupanje, naravno uvik se nadje nekoga kome se na da malo maknut i sl. al sto je tu je, zivimo u demokratskom drustvu pa nemas previse izbora nego prihvatiti, mene osobno nista ne smeta, ali kako volin viti lipu cicu tako moran bit spreman viti i te ne bas lipe... sto je tu je ne mogu bit licemjeran, osim toga ne rode se svi savrseni. istina na nekim stvarima se da poraditi, ali ako je neko zadovoljan sa sobom zasto gledati tako povrsno...
uglavnom da je po tome svi bi tribali na plasticne operacije i sl. pa tek onda van iz kuce tako da se ne mogu sloziti s tobom. suhi tobolci suhi tobolci, al su necije cice, i mozda su nekome lipe. mije lipo ni viti one debele u prozirnim bilim hlacama s crnim tangama a salo se preliva s preko... pa se nitko ne buni, a nekome je cak lipo za viti. 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 cica neke lipse neke manje, neke nisu, al sto je tu je.
uglavnom ono sto ocu reci ne mozemo suditi nekome drugome pogotovo na bazi fizickog izgleda to jepovrsno, a da svi izgledamo savrseno i to bi bilo usrano...
Zadnji Uredio Sahataba : 15-06-09 u 00:20
Gle, ja tu curu uopće ne poznajem. To si je ona nešto zabrijala, nemam pojma.
Ja znam samo jednu jedinu curu kojoj sam rekao da je ostavila doba dojam na mene i znam točno koja je to cura, jednako kako znam da ta cura nije teica.
Nadam se da ćemo sada jednom za svagda ovu neukusnu dilemu riješiti.
Šta se tiče tvojeg pogleda na sise, svaka ti čast na otvorenosti. Ja nisam toliko otvoren. Ja sam stava da nisu sve gole sise za javnu, nenudističku plažu. Ove grde (po uvriježenim kanonima) neka se drže ispod topa. BTW, dvodjelni kostimi isto nisu za debele babetine. Ali to i onako više govori o njima nego o meni kojem je to grdo za vidjeti.
Ovo ljeto kada sam bio u Zaostrogu, nije mi jasno zašto apsolutno najdegutantnije babe imaju nekako najotvorenije kostime? Dvodjelne, sa obavezno nekakvim mašnicama, perlicama i sranjima.
A kada takva ima mašnicu iznad guzice, onda je ta mašnica veličine one koja se stavlja na novi auto. Taj fenomen ljudske sljepoće i manjka smisla za realnost mi je fascinantan...