Stranica 3 od 15 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 141

Toples...za ili protiv?

Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Meni je to ok, ne smeta mi, a i sama mrzim crte od badica....

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Re: Toples...za ili protiv?

Meni je to ok, ne smeta mi, a i sama mrzim crte od badica.
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,203
    Liked
    1188 times

definitivno protiv...neugodno mi je šetati ili ležati na plaži sa "šatorom"

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Za.
    Djeluje dobro na moje zdravlje...
    May you live in interesting times...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Toples? Pa nemam ništa protiv... ako ženi nije neugodno pokazat sise, ne vidim zašto bi meni bilo neugodno gledat (ili gledat) u iste...

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Slažem se!
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

prof. Foruma Avatar od korisnika Balian
    Datum registracije
    29-05-07
    Poruka
    1,820
    Liked
    19 times

Toples! Jedini razlog zbog kojeg tu i tamo idem na krcate plaže koje mi se inače gade, a ljudi bi to zabranjivali.
    The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.

Starter
    Datum registracije
    14-06-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Dobro, nadam se da ste se "ispucali" sto se (bezveznih) estetskih argumenata tice....

Isto tako ne mislim da je stetno za djecu da vide zenu toples, barem ne u bilo kojem psihickom ili fizickom smislu...ne radi se o tome. Radi se o tome da ako djeca vide zenu toples, i smatraju to kao nesto normalno, da ce i kad odrastu smatrat da im se zena moze najnormalnije setat takva po....balkonu?...dvoristu? ...plazi?

Hocemo bas cijelu tradiciju pod tepih ili u smece? Uloga zene u jednoj bracnoj zajednici je nespojiva sa njenom pojavom kako toples sece po plazi...priznali vi to li ne.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,203
    Liked
    1188 times

Citat Pravi autor: stipe222 Pogledaj Poruke
    Hocemo bas cijelu tradiciju pod tepih ili u smece? Uloga zene u jednoj bracnoj zajednici je nespojiva sa njenom pojavom kako toples sece po plazi...priznali vi to li ne.
    takodjer je tradicija bila lupiti zenu po glavi toljagom i odvuci je u pecinu. hocemo li i dalje postovati tu tradiciju?

a kad cuclas zeni sisu doma, reci joj da prvo obuce grudnjak pa preko grudnjaka cuclaj, prema tradiciji,

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Dobro, nadam se da ste se "ispucali" sto se (bezveznih) estetskih argumenata tice....

Isto tako ne mislim da je stetno za djecu da vide zenu toples, barem ne u bilo kojem psihickom ili fizickom smislu...ne radi se o tome. Radi se o tome da ako djeca vide zenu toples, i smatraju to kao nesto normalno, da ce i kad odrastu smatrat da im se zena moze najnormalnije setat takva po....balkonu?...dvoristu? ...plazi?

Da, neizmjerne su opasnosti koje vrebaju na dječju psihu na toples-plaži. Djeca trpe stravične psihičke traume kad ugledaju gole ženske sise.

Čitav niz uglednih psihijatara i psihoanalitičara slaže se kako je jedan od najtraumatičnijih prizora koje malo dijete može vidjeti.

Još samo kada bi nam netko objasnio kako mala djeca rješavaju te traume tijekom dojenja.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Treba žensku omotat u tepih, fino je doneseš na plažu, uneseš u more i odmotaš. Kada se fino okupala opet je zamotaš i tako doma odneseš.

Moram priznat da si otvorio jedan novi problem i pitanje sa ulogom u bračnoj zajednici. Jel se žena koja je udata smije šetkat uokolo bez grudnjaka ili to smiju samo neudate?!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Lajkaj nas na Facebooku