Stranica 4 od 15 PrvoPrvo 12345678914 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 141

Toples...za ili protiv?

Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: stipe222 Dobro, nadam se da ste se "ispucali" sto se (bezveznih) estetskih argumenata tice.... Isto tako ne mislim ...

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Re: Toples...za ili protiv?

Citat Pravi autor: stipe222 Pogledaj Poruke
    Dobro, nadam se da ste se "ispucali" sto se (bezveznih) estetskih argumenata tice....

Isto tako ne mislim da je stetno za djecu da vide zenu toples, barem ne u bilo kojem psihickom ili fizickom smislu...ne radi se o tome. Radi se o tome da ako djeca vide zenu toples, i smatraju to kao nesto normalno, da ce i kad odrastu smatrat da im se zena moze najnormalnije setat takva po....balkonu?...dvoristu? ...plazi?

Hocemo bas cijelu tradiciju pod tepih ili u smece? Uloga zene u jednoj bracnoj zajednici je nespojiva sa njenom pojavom kako toples sece po plazi...priznali vi to li ne.
    A ja sam mislio da sam ja zabrazdio....
    Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Treba žensku omotat u tepih, fino je doneseš na plažu, uneseš u more i odmotaš. Kada se fino okupala opet je zamotaš i tako doma odneseš.
    To može jedino Tomislav Lorber. Mokar tepih je težak za popizdit.

Moram priznat da si otvorio jedan novi problem i pitanje sa ulogom u bračnoj zajednici. Jel se žena koja je udata smije šetkat uokolo bez grudnjaka ili to smiju samo neudate?!
    Ja kažem da sve sa dobrima smiju. Sve starije od 18, neudane, udovice, milfače, majke sedmero djece - dokle god su sise dobre, sve je dobro!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke

Ja kažem da sve sa dobrima smiju. Sve starije od 18, neudane, udovice, milfače, majke sedmero djece - dokle god su sise dobre, sve je dobro!
    Ti bi samo kontrolirao. Predlažem ti da uzmeš koncesiju na plažu, staneš na ulaz i kontroliraš. Što vizualno, što taktilno.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Citat Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
    Meni je to ok, ne smeta mi, a i sama mrzim crte od badica.
    Isto!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

djevojke, gdje ljetujete ove godine??

He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Ti bi samo kontrolirao. Predlažem ti da uzmeš koncesiju na plažu, staneš na ulaz i kontroliraš. Što vizualno, što taktilno.
    Šta je moć bez kontrole?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Amerika (Florida), oko 1997.

Kako je u Americi toples zabranjen a kazne su dosta drakonske (ako zena 4 puta bude uhvacena toples moze u zatvor i na 2 godine!!) normalno da na plazama nema toplesa.(citat iz prvog posta)

Prema tome ako najnaprednija nacija na celoj zemaljskoj kugli protiv toplesa, šta mi sitna buranija ima da razmišljamo. Nema toplesa i tačka.
    Tamo gde je toples dozvoljen imaju da pošalju mali bum i odoše sve sise.Imaju oni i takve bombe.

Ja lično nemam ništa protiv ali kad se ima šta pokazati. U drugom slučaju dobijam traume pa kad gledam ove prve samo mislim kako će izledati za 30g. I tu onda nema čari.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Jel se žena koja je udata smije šetkat uokolo bez grudnjaka ili to smiju samo neudate?!

Aaaaa... samo neudate/neoženjene/bez dečka.
    Pa odmah znaš kojoj priči...
    Zadnji Uredio Drevni : 15-06-09 u 16:58 Razlog: Edit: Ops... i one bez cure... ;)
    May you live in interesting times...

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Ako je teta dobro građena i ima šta pokazat, zašto da ne bude u toplesu? Ja ju neću poprijeko gledat. Dapače, ako dobro izgleda, pridružit ću se komentarima

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Meni je toples šit još od moje 10-te godine kad sam prvi put vidjela talijanske babuskare u toplesu, i takve su se sunčale pokraj dječjeg kampa, na istoj plaži. Možda sam staromodna, ali meni je to jadno. Ne bi nikad stavila svoje sise "na izvol`te" na plaži, na nekoj osamljenoj da, ali ovako ne.
    Uostalom, meni su baš simpatične te "crte"...možda zato što sam svjetle puti pa to dođe kao dokaz da sam i ja neku boju dobila.
    Ukratko ja sam protiv toplesa - jednostavno ne bi voljela odlazak na plažu sa svojim djetetom, jednom kad ga budem imala, pretvoriti u izložbu sisurdača!
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
    Meni je toples šit još od moje 10-te godine kad sam prvi put vidjela talijanske babuskare u toplesu, i takve su se sunčale pokraj dječjeg kampa, na istoj plaži. Možda sam staromodna, ali meni je to jadno. Ne bi nikad stavila svoje sise "na izvol`te" na plaži, na nekoj osamljenoj da, ali ovako ne.
    Uostalom, meni su baš simpatične te "crte"...možda zato što sam svjetle puti pa to dođe kao dokaz da sam i ja neku boju dobila.
    Ukratko ja sam protiv toplesa - jednostavno ne bi voljela odlazak na plažu sa svojim djetetom, jednom kad ga budem imala, pretvoriti u izložbu sisurdača!
    Bravooooo!!! Napokon netko tko me kuži!

Lajkaj nas na Facebooku