Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: stipe222 Dobro, nadam se da ste se "ispucali" sto se (bezveznih) estetskih argumenata tice.... Isto tako ne mislim ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
djevojke, gdje ljetujete ove godine??
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Amerika (Florida), oko 1997.
Kako je u Americi toples zabranjen a kazne su dosta drakonske (ako zena 4 puta bude uhvacena toples moze u zatvor i na 2 godine!!) normalno da na plazama nema toplesa.(citat iz prvog posta)
Prema tome ako najnaprednija nacija na celoj zemaljskoj kugli protiv toplesa, šta mi sitna buranija ima da razmišljamo. Nema toplesa i tačka.
Tamo gde je toples dozvoljen imaju da pošalju mali bum i odoše sve sise.Imaju oni i takve bombe.
Ja lično nemam ništa protiv ali kad se ima šta pokazati. U drugom slučaju dobijam traume pa kad gledam ove prve samo mislim kako će izledati za 30g. I tu onda nema čari.![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Ako je teta dobro građena i ima šta pokazat, zašto da ne bude u toplesu? Ja ju neću poprijeko gledat. Dapače, ako dobro izgleda, pridružit ću se komentarima![]()
Meni je toples šit još od moje 10-te godine kad sam prvi put vidjela talijanske babuskare u toplesu, i takve su se sunčale pokraj dječjeg kampa, na istoj plaži. Možda sam staromodna, ali meni je to jadno. Ne bi nikad stavila svoje sise "na izvol`te" na plaži, na nekoj osamljenoj da, ali ovako ne.
Uostalom, meni su baš simpatične te "crte"...možda zato što sam svjetle puti pa to dođe kao dokaz da sam i ja neku boju dobila.
Ukratko ja sam protiv toplesa - jednostavno ne bi voljela odlazak na plažu sa svojim djetetom, jednom kad ga budem imala, pretvoriti u izložbu sisurdača!
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.