Ima ljudi koji vole hodati goli po plaži pa hodaju na nudističkoj. Neka se i toples premjesti na neku drugu plažu. Ako je njima ugodno biti u toplesu MENI nije ugodno gledati ih, zašto ja treba to podnositi?
Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Da, ali to je čisto osobni izbor - nekome nije neugodno šetat svoje sise po plaži, nekome jest neugodno. Ako ...
Ima ljudi koji vole hodati goli po plaži pa hodaju na nudističkoj. Neka se i toples premjesti na neku drugu plažu. Ako je njima ugodno biti u toplesu MENI nije ugodno gledati ih, zašto ja treba to podnositi?
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Pa na primjer, zato šta je ružna tjelesina uvijek ružna, bila ona prikrivena sa dva komadića na grudima, ili ne...
Znači, kad dođeš na javnu plažu, automatski preuzimaš rizik da ćeš vidjet nešto ogavno, i automatski na taj rizik pristaješ.
Činjenica da je netko ružan - ali pokrivenih grudi - nimalo ne umanjuje ni njegovu ružnoću ni tvoje gađenje prema istoj.
Zar ne?
Da. Ali ja ne govorim o ružnoci, govori o - po meni još uvijek- intimnom djelu tijela.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Ja sam za, uvijek sam u toplesu.![]()
Potpisi su za budale.
Mogu, metaforički.![]()
Potpisi su za budale.
ajde, ajde i ti si se jednom mora sjebat nije to nista strasno
![]()
To je istina. I slažem se u potpunosti.
Dakle, TI ne moraš otkrivat svoje grudi - ako to ne želiš i to smatraš intimnim.
Netko drugi, tko to ne smatra intimnim, neka ih otkriva.
A ako su tebi nečije grudi ružne, one će bit ružne bile one samo djelomice prikrivene, ili u cijelosti otkrivene.
Ružno je ružno, i bikini jako malo može učinit u umanjivanju te ružnoće.