Stranica 6 od 15 PrvoPrvo 1234567891011 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 51 do 60 od 141

Toples...za ili protiv?

Raspravljate o temi Toples...za ili protiv? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Damf @ Ne kužiš. Ja kažem da ne želim gledati nečije sise. Bez obzira jesu ružne ili lijepe, jesu babuskarine ...

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Re: Toples...za ili protiv?

Damf @ Ne kužiš. Ja kažem da ne želim gledati nečije sise. Bez obzira jesu ružne ili lijepe, jesu babuskarine ili 18-godišnjakinje. Jednostavno te prisiljava da gledaš nečije cice, znam da je to nekima neshvatljivo, pogotovo muškoj populaciji, ali ja ne želim na plaži biti napadnuta bradavicama.
    Meni je to jednako onom fenomenu kad muškarci iskacu iz grmlja i pokazuju ti kurac. Isto mi je.
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Ružno je ružno, i bikini jako malo može učinit u umanjivanju te ružnoće.
    Masu puta bikini spašava. Ali ako je već riječ o babuskarama sa sisurdama, onda i donji dio tog bikinija radi stanovite probleme...

Tangice su super, ali ne tange koje imaju radijus 6m. I whaletailing je super, dok je iznad lijepe guze, ali iznad stare prdetine to je degutantno.

Više to šteti čudoređu nego recimo rad nedjeljom...

Ja bih zakonom zabranio i tajice na debelim ženama. Šta sam relativno maloprije vidio u gradu, zlo mi je došlo... I onda još natpis kao na billboardu - don't touch!

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

ajme, blago nama s ovakvim stavovima!

spominješ neka općeprihvaćena merila debljine? daj malo to preciziraj. gdje će bit ta granica? dam glavu na panj da se moja i tvoja mjerila razlikuju.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Regularni forumas Avatar od korisnika ldeanl
    Datum registracije
    06-07-07
    Starost
    24
    Poruka
    383
    Liked
    0 times

Ko' se boji sise još...
    Rise up this mornin',
    Smiled with the risin' sun...

"legend"
    opet moram obrazložit nick ---> link

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

...tri za groš?

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
    Gle, ja tu curu uopće ne poznajem. To si je ona nešto zabrijala, nemam pojma.

Ja znam samo jednu jedinu curu kojoj sam rekao da je ostavila doba dojam na mene i znam točno koja je to cura, jednako kako znam da ta cura nije teica.

O Bože, ti si ozbiljno zabrijao.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Samo sam se jednom skinula u toples i imala sam osjećaj da svi bulje u mene. Jednostavno se ne osjećam ugodno, pogotovo ne ako sam na plaži s puno ljudi, kojekakvih napaljenih muškaraca kojima žena stoji kraj njih a oni bleje, djece, didica i bakica. Što se ovih zabrana tiče, briga me, nek radi tko što hoće.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Xar: POKRIJ SE vide ti se sise na avataru!!!!!!!!!!!!
    Odmah!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat Pravi autor: stipe222 Pogledaj Poruke

Isto tako ne mislim da je stetno za djecu da vide zenu toples, barem ne u bilo kojem psihickom ili fizickom smislu...ne radi se o tome. Radi se o tome da ako djeca vide zenu toples, i smatraju to kao nesto normalno, da ce i kad odrastu smatrat da im se zena moze najnormalnije setat takva po....balkonu?...dvoristu? ...plazi?
    Jedino ako je dijete naglupo.

Citat Pravi autor: stipe222 Pogledaj Poruke
    Hocemo bas cijelu tradiciju pod tepih ili u smece? Uloga zene u jednoj bracnoj zajednici je nespojiva sa njenom pojavom kako toples sece po plazi...priznali vi to li ne.

Ovo čak ni na Kaptolu nisam čula ima već neko vrijeme.

Edit: Ja se sunčam topless, ali ne u Vodicama. Jer tamo mi mater, ćaća, baba, stričevi i sl. mogu naletiti. Pa da ne bi familija pričala... radije ja odem negdje drugdje na tjedan dana i pržim se.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Samo sam se jednom skinula u toples i imala sam osjećaj da svi bulje u mene. Jednostavno se ne osjećam ugodno, pogotovo ne ako sam na plaži s puno ljudi, kojekakvih napaljenih muškaraca kojima žena stoji kraj njih a oni bleje, djece, didica i bakica. Što se ovih zabrana tiče, briga me, nek radi tko što hoće.
    Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Edit: Ja se sunčam topless, ali ne u Vodicama. Jer tamo mi mater, ćaća, baba, stričevi i sl. mogu naletiti. Pa da ne bi familija pričala... radije ja odem negdje drugdje na tjedan dana i pržim se.
    khm dodjite u diklo khm

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

E moj Stipe, u kojem si ti vremenu zapeo, molim te? Toples se pojavio prije pola stoljeća, a još tada "uloga žene u bračnoj zajednici" veze nije imala s tim, a kamoli sada.
    Potpisi su za budale.

Lajkaj nas na Facebooku