Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" u Znanost forumu; Pamti li tko ove događaje iz 90-ih? Postoji li negdje snimka ovih trenutaka? Što mislite o predsjedničkom kandidatu u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-07, 23:18   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,371
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Unhappy V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu"

Pamti li tko ove događaje iz 90-ih?
Postoji li negdje snimka ovih trenutaka?
Što mislite o predsjedničkom kandidatu u Srbiji V. Divcu?

To su neka od pitanja na koja me zanimaju vaši odgovori.
Koliko se ja sjećam Divac je hrvatsku zastavu skinuo sa svojih ramena i bacio ju pod svoje noge, te prešao peko nje.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 23:18   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,757
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu"

o jebote koja tema, boli me qurac sta je radio..

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 23:33   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Anthlon...

little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 00:02   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Je i postoji snimka... A što mislim o Divcu- tko ga jebe, imaju oni 'prijeko' riječ za to: đubretar.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 01:14   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Prošlo je puno vremena od tada, mnogi forumaši su bili još jako mladi, no neke stvari ne treba zaboraviti.
Divac je bacio i pregazio hrvatsku zastavu.
Nama se godinama podmeće retorika tipa:"tko nas bre zavadi" ili "ovo zlo što nam se dogodi" ili "svi su oni isti" a nas boli q...c tko je što radio.

Ne trebamo se opterećivati prošlošću ali bi dobro bilo znati istinu.
Ne mislim tu samo na ovaj događaj već na sva događanja proteklih godina jer bi uskoro "istinom" moglo postati nešto sasvim drugo unatoč svjedocima, snimcima, žrtvama ...
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 09:03   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Inače nemam pametnijeg posla u životu pa se zamaram s tim kretenom...
Zaboli me ona stvar za njega !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 14:42   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 213
peacock se izdvaja iz mase

koliko god mrzio politiku, znam jednu stvar a i vi svi ostali je trebate znati:

okolina utjece na vas.

ako taj đubretar postane predsjednik sigurno je da ce se neke stvari poceti ponavljati.
zato bi vas itekako trebalo biti briga da biste u buducnosti umjesto misa mogli opet drzati pusku u ruci.

a takodjer se neke stvari nikako i nikad ne bi smjele zaboraviti.
"sitnice" poput gazenja zastave pod kojoj svi zivimo, Vukovara, i svega ostalog.

a on, dok je lizao supak Shaqu i ostalima nije mislio da bi bilo u redu ispricati nam se.
ni sada ne misli da bi trebao, nego misli da smo zaboravili, pa ce negacijom izbrisati to sto je napravio.

e pa ja se sjecam, i sjecat cu se dok god sam ziv.
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 20:23   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Već sam se uplašio da nitko neće razumjeti zašto sam postavio ovu temu!
Esseker naravno, ovdje se ipak malo drugačije razmišlja i osjeća.
Imaš rep od mene.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 20:53   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

bah ... kaj je bilo - bilo je ...
kaj ćemo vječno u prošlosti živit?

vi slobodno ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 21:10   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

PONAVLJAM:
Ne trebamo se opterećivati prošlošću ali bi dobro bilo znati istinu.

Ne živimo mi u prošlosti već u realnom vremenu i prostoru koji su nešto drugačiji od tvoga.
- bah ... kaj je bilo - bilo je ... - uz ovakav stav možemo ukinuti pravosuđe
i mnoge druge stvari ali sad za to nemam vremena
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: divac, zastava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103