| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" u Znanost forumu; silence - zaboravi ti svoju proslost, zaboravi svoje pretke, zaboravi sve sto je ikad postojalo. dok se drugi ponose svojim naslijeđem, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" silence - zaboravi ti svoju proslost, zaboravi svoje pretke, zaboravi sve sto je ikad postojalo. dok se drugi ponose svojim naslijeđem, prosloscu, i slave je, ti je slobodno guraj po tepih. puno je primjera za to, necu ih ni poceti spominjati. a tvoje potomstvo vjerovatno nece znati ni kako si se ti zvao, jer si umro, pa im nisi vise vazan, jer im nisi nista ostavio. ne treba zivjeti u proslosti, ali ima stvari koje se ne smiju zaboraviti. toliko. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Citat:
Pamtimo sve, ali okrenimo se budućnosti. Gospodarstvo je jedino bitno, porazimo ih u tome ili se zajedno razvijmo. Da je bilo novca (i da kokošari nisu htjeli svoj dio) još uvijek bi gledao neke druge repke.
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Citat:
Kakve veze pretci, naslijeđe, prošlost imaju sa Vladom Divcem? ![]() Majke ti mile...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Ma ko ga jebe. Kod njih je politčki sve moguće. Ako im je Vuk Drašković ministar ne bi me čudilo da i Divac postane predsjednik. To što je napravio je napravio govori sve o njemu.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Naravno da svi znamo što je on napravio i u kojim okolnostima. Zašto nas sada sve pravi debilima i kaže da to nije uradio, umjesto da iskaže žaljenje i pokuša se opravdati okolnostima. To je stvar na koju želim ukazati. Unatoč činjenicama prave nas ludima i prave se ludi (Divac je uzet samo kao primjer).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Ne prave nas oni ludima nego se sami pravimo... bilo koja pristojna država bi proglasila Draškovića, Divca, Koštunicu i sl. (npr. onog njihovog mladog nogometaša koji je na utakmici protiv naših mladih 'mitraljirao' publiku nakon postignutog gola) persona non grata (nepoželjna osoba, kojoj se nazivno uskraćuje pravo ulaska u određenu zemlju)- s takvima, i vladi u kojoj su takvi nema razgovora...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Čuj, koliko ja pamtim i Dario Zahora (ili je to bio Tomo Šokota) je "mitraljirao" publiku na utakmici Dinamo-Hajduk Trebamo li - po istom tom kriteriju - i njega proglasti persona non grata u Splitu? Takve bedastoće su mi smiješne, u najmanju ruku
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Da, samo što mi Zagrepčanci nismo napali Split i klali ljude, zbog čega je ta gesta glupa i bezobrazna ali ne u toj mjeri kao ovo što sam ja naveo... Što misliš, da danas Njemački reprezentativac mitraljira publiku u Francuskoj- vjeruj mi, ne bi bilo 'ah, drugi svj. rat je bio pred 50 godina, zaboravimo', nego bi ga 'na križ razapeli'. P.S. A to da bi ga trebali izviždati kad dođe u Split, pa makar na rivi pio kavu, to se podrazumjeva... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Moram ti reć da si u krivu. Em što je netko rekao Zagreb i Split nikad nije bio u ratu (hvala Bogu), a i jedni i drugi su Hrvati...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: V. Divac:"Nisam gazio hrvatsku zastavu" Mislim da je glupo, neozbiljno i djetinjasto poduzimat diplomatske i političke mjere zbog geste učinjene na sportskoj utakmici. Jer bi u tom slučaju svaka država Europe bila u "hladnom ratu" i razmjenjivala diplomatske note sa barem tri četrvrtine svojih susjeda. I da - njemačkog igrača "mitraljesca" mediji bi razapeli a navijači izviždali - i to je to. Bez diplomatskih nota i persona non grata sranja. I to je sve.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: divac, zastava |
« Politologija-izbjegavanje sukoba na Balkanu
|
Najbolje se živi na Islandu, najgore u Sierra Leone »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.