| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola u Znanost forumu; u 6 godina, koliko imam vozačku, nekoliko puta sam sjela za volan pod utjecajem alkohola. Iako to nisu bile neke ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Vozite li pod utjecajem alkohola? | |||
| Ne, nisam lud. | | 18 | 62.07% |
| Da, ali popijem samo jednu. | | 10 | 34.48% |
| Da, ali tak super vozim onda. | | 2 | 6.90% |
| Da, neznam kak sam došo doma. | | 1 | 3.45% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 29. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola u 6 godina, koliko imam vozačku, nekoliko puta sam sjela za volan pod utjecajem alkohola. Iako to nisu bile neke velike količine, sada mi je žao i ne bih si to više nikada dozvolila. Imam sreće što je sve prošlo bez posljedica!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| next best thing | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola ma, evo budući da se nisam izjasnio a anketa je pomalo nejasna, vozio sam 1put pijan i to si neću oprostit, i možda 4-5 put sa 1-3 pića, tako da ću se stavit u drugu kategoriju, a prvu ostavljam za one koji zbilja nisu nikad popili i sjeli za volan.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola 1. medicinski je dokazano da količina od 0.5 promila NE utječe na vozačke sposobnosti (reflekse, percepciju) 2. vozio par puta srednje pijan i žao mi zbog toga jako....hvala bogu bez posljedica 3. nakon JEDNOG pića sjednem u auto i ne vidim problem u tome uopće 4. otkad je u Rijeci uveden jeftin taxi (13kn po osobi do 5km vožnje) koristim ih UVIJEK kad se vraćam doma nakon izlaska...svaka čast gradskoj upravi koja je dozvolila konkurenciju u taxi uslugama. vjerujte mnogo mnogo manje nesreća ima u crnoj kronici znači glasati ću za drugu opciju kao i kolega iznad mene |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola Ja sam glasala za prvu opciju jer se nje i držim. Zaista mi nije bed biti vani trijezna, jednako se dobro zabavim, a još i idem doma kad me volja i ne moram se tlačiti s busevima ili zvati taxi ili starog. Jedino se ne držim onog između 23-5, ali i to još kratko. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola za sad nisam nijednom sjeo za volan a da sam popio makar jednu čašu nekog alkohola,imam vozačku tek pola godine pa se nastojim ne zajebavat ionako je malo glupo da ideš subotom van i da ne smiješ popiti čak ni šveps jer on ima u sebi alkohola.........ah vi koji popijete čašicu dvije,vozite sporednim cestama gdje nema policije.........a najbolje je dati upravljač svom prijatelju koji po mogućnosti nije pio |
| | |
| | #16 (permalink) |
| next best thing | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola pa ovo je premalo glasova za ovako važnu temu, pa neće vam nitko oduzet vozačku ako napišete da pijete i vozite ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola Citat:
![]() a i država od 1.6. ponovno legalizira vožnju s 0.5 ili manje.. ![]() Citat:
![]() | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola Nikad nisan sia za volan a da san popia nešto alkohola. Mislim da neka mala kolićina nema utjecaja na percepciju i vozačke sposobnosti al isto nikad nisam i neću I u potpunosti san za to da se kazne povećaju za vožnju pod utjecajem alkohola ![]() (ne i za prekoračenje brzine ) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola nikad i nikad ne cu, koliko mi pametovali uspori reflekse i da ti dozu samopouzdanja... a onda pozalis. bolje sprjeciti nego ljeciti kazu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola nikad do sada u svoj svojoj vozačkoj karijeri (2,5 god. bilo 14.5.) nisam vozila pod utjecajem alkohola, čak ni čašice ![]() ne volim kad ekipa divlja pijana po cestama,ne volim se vozit sa pijanim ljudima,strah me čak i hodat po cesti kad čujem auto na kilometar daljine, tako da.....don't drink & drive ![]() smoke joint and fly ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
![]() |
| Tagovi: alkohol, voznja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

)