Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola u Znanost forumu; u 6 godina, koliko imam vozačku, nekoliko puta sam sjela za volan pod utjecajem alkohola. Iako to nisu bile neke ...

Vidi Rezultate Anketa: Vozite li pod utjecajem alkohola?
Ne, nisam lud. 18 62.07%
Da, ali popijem samo jednu. 10 34.48%
Da, ali tak super vozim onda. 2 6.90%
Da, neznam kak sam došo doma. 1 3.45%
Višestruki izbor anketa Glasači: 29. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-08, 12:00   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: VAŽNA TEMA - Vožnja pod utjecajem Alkohola

u 6 godina, koliko imam vozačku, nekoliko puta sam sjela za volan pod utjecajem alkohola. Iako to nisu bile neke velike količine, sada mi je žao i ne bih si to više nikada dozvolila. Imam sreće što je sve prošlo bez posljedica!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 12:21   #12 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ma, evo budući da se nisam izjasnio a anketa je pomalo nejasna, vozio sam 1put pijan i to si neću oprostit, i možda 4-5 put sa 1-3 pića, tako da ću se stavit u drugu kategoriju, a prvu ostavljam za one koji zbilja nisu nikad popili i sjeli za volan.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 12:45   #13 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

1. medicinski je dokazano da količina od 0.5 promila NE utječe na vozačke sposobnosti (reflekse, percepciju)

2. vozio par puta srednje pijan i žao mi zbog toga jako....hvala bogu bez posljedica

3. nakon JEDNOG pića sjednem u auto i ne vidim problem u tome uopće

4. otkad je u Rijeci uveden jeftin taxi (13kn po osobi do 5km vožnje) koristim ih UVIJEK kad se vraćam doma nakon izlaska...svaka čast gradskoj upravi koja je dozvolila konkurenciju u taxi uslugama. vjerujte mnogo mnogo manje nesreća ima u crnoj kronici

znači glasati ću za drugu opciju kao i kolega iznad mene
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 17:32   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,061
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja sam glasala za prvu opciju jer se nje i držim. Zaista mi nije bed biti vani trijezna, jednako se dobro zabavim, a još i idem doma kad me volja i ne moram se tlačiti s busevima ili zvati taxi ili starog.
Jedino se ne držim onog između 23-5, ali i to još kratko.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 21:16   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,170
HPetrovic1989 se izdvaja iz maseHPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

za sad nisam nijednom sjeo za volan a da sam popio makar jednu čašu nekog alkohola,imam vozačku tek pola godine pa se nastojim ne zajebavat ionako je malo glupo da ideš subotom van i da ne smiješ popiti čak ni šveps jer on ima u sebi alkohola.........ah vi koji popijete čašicu dvije,vozite sporednim cestama gdje nema policije.........a najbolje je dati upravljač svom prijatelju koji po mogućnosti nije pio
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 09:23   #16 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pa ovo je premalo glasova za ovako važnu temu, pa neće vam nitko oduzet vozačku ako napišete da pijete i vozite

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 10:47   #17 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
1. medicinski je dokazano da količina od 0.5 promila NE utječe na vozačke sposobnosti (reflekse, percepciju)

a i država od 1.6. ponovno legalizira vožnju s 0.5 ili manje..

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
3. nakon JEDNOG pića sjednem u auto i ne vidim problem u tome uopće
također. preferiram voziti potpuno trijezan, ali ako se vozim samo po gradu, mogu popiti pivu. na otvorenu cestu niti nakon čašice!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 11:38   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Nikad nisan sia za volan a da san popia nešto alkohola.
Mislim da neka mala kolićina nema utjecaja na percepciju i vozačke sposobnosti al isto nikad nisam i neću
I u potpunosti san za to da se kazne povećaju za vožnju pod utjecajem alkohola
(ne i za prekoračenje brzine)
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 11:53   #19 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,501
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

nikad i nikad ne cu, koliko mi pametovali uspori reflekse i da ti dozu samopouzdanja... a onda pozalis.
bolje sprjeciti nego ljeciti kazu
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 13:21   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,739
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

nikad do sada u svoj svojoj vozačkoj karijeri (2,5 god. bilo 14.5.) nisam vozila pod utjecajem alkohola, čak ni čašice
ne volim kad ekipa divlja pijana po cestama,ne volim se vozit sa pijanim ljudima,strah me čak i hodat po cesti kad čujem auto na kilometar daljine, tako da.....don't drink & drive

smoke joint and fly

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: alkohol, voznja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111