| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Višnjići posvojili sina...? u Znanost forumu; Jutarnji.hr Bilo mi je bezveze uopće na ovakvu jednu vijest otvoriti topic, jel smatram da je takav događaj divna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jutarnji.hr Bilo mi je bezveze uopće na ovakvu jednu vijest otvoriti topic, jel smatram da je takav događaj divna stvar...da netko usvoji tek rođeno dijete i omogući mu šansu u životu.......ali samo me je zabolila Nazorova...iako svatko ima pravo na svoj izbor i nema ga nitko pravo zbog toga suditi..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višnjići posvojili sina...? A možda žena ne može imati djece pa su posvojili. Meni je to ok.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nije poanta moga topica usvajanje.....nego zašto nisu to učinili u Nazorovoj....ako se to može uopće raspravljati, jer svako dijete je zaslužilo šansu , pa makar bilo gdje bilo
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višnjići posvojili sina...? Dijete je djete, iz nazorove ili bangladeša, glavno da su, što ti kažeš pružili nekom djetetu priliku za život. Vjerojatno je u americi procedura za posvajanje kraća ili su imali neki drugi razlog. U svakom slučaju, svaka čast! |
| | |
![]() |
| Tagovi: posvojili, sina, vis njici |
« kava
|
Jezični kretenizam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:30.